روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
وای من این شکلیم اینقد رژیم چاقی گرفتم ولی فایده نداره چاق نمیشم اینقد میخورم که دل درد میگیرم آخه و ...
نگو تو روخدا
واقعا فک کنم بهترین نعمت رو داری
ناشکری نکن
بخدا خورد و خوراک منو ببینی دهنت وا میمونه ولی فوری چاق میشم😩😩😩😩
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اهاا دعا کردیم براش نه اون هست ولی میاد بالا عنوانش جوریه که بقیه کنجکاو میشن ببینن چیه😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
از این دلبرا🤤من واسه مخلفاتش کنسرو ذرت و نخود و هویج با ژامپون و خیارشور و یکم زیتون میریزم سسش رو ...
مرسی عزیزدلم
وای من وقتی درست میکنم همون لحظه شروع به خوردن میکنم نمیتونم صبر کنم ۳ ساعت بعد
ولی تو یخچال میمونه خیلی خوشمزه تر میشه
من درست نمیکنم سفارش میدم اکثرا عزیزم بلد نیست خودم
ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید وکسی قرار است پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.