2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه کمکم کنین

32 بازدید | 3 پست

من بخاطر کم کردن هزینه هام فقط کتاب واسه درسو تخصصیم گرفتم و یدونه کلاس ریاضی استاد کرمی

ینی نخواستم سرمو با کلاس شلوغ کنم

یدونه ازمون ماز هم گرفتم

واسه ۳ درس تخصصی دیگه کلاس نگرفتم ریاضی چون حس کردم شاید ضعیف بشم نیمدونم درحالی که معدلم ۲۰ شد نهم دارم میرم دهم

بنظرتون میتونم تو اون ۳ درس با کتاب و استمرار موفق بشم؟

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

من اگه بودم اگه وقتش رو هم داشتم ۴ تا درس اختصاصی رو میگرفتم، چون منم میخواستم با درسنامه بخونم وخوندم ولی خوندنم بدرد عمم هم نخورد و همینجوری درسا تلنبار شد تا دوازدهم و بعد پشت کنکور ، معلمای مدرسه هم چرت و پرت میگفتن 

با درسنامه باید خیلی زور بزنی تا بفهمی آخرم ممکنه مفهومی کامل متوجه نشی، خرج کردن برای درس و کنکورت ضرر نیست، یه سوده که  بعدا و موقع انتخاب رشته متوجه اش میشی

باز هرطور خودت صلاح میدونی ، بازم از بقیه بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من کنکوری نیستم پارسال بودم

اما آره میتونی بنظرم ویدیو اموزشی برای کسی ک توی ی درس میدونه ضعیفه خوبه اگرنه حتی میتونه وقت تلف کردن باشه (بخصوص دوازدهمیا ک وقتشون کمه)شما ببین با درسنامه و کتاب میتونی خوب پیش بری تست خوب بزنی و نمرهای خوب بگیری ک اگر شد ک عالی نشد میتونی واسه ثبت نام کلاسا تصمیم گیری کنی از اونجایی ک دهمی هستی وقتم دادی واسه دیدن

بخند