2777
2789

خانوما واقعا فلج کننده هست این درد خوابیدنم معضل شده راه رفتنم همینطور اصلا نمیتونم زیاد سرپا باشم

خیلی ببخشید انگار استخوان شرمگاهی از داخل درد داره

واقعا اذیتم حتی نمیتونم آشپزی کنم 🥺 بیست و پنج هفتم 

میترسم دردا با من بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ٥ هفته هستم و از وقتي فهميدم اين دردا رو خفيف و گذرا دارم🥺يعني اينقدر طولانيه؟

منم از اول دارم هی داره بدتر میشه دکترم گفت طبیعیه و‌ مفصل ها شل میشه اما الان من واقعا شدیدا اذیتم الان یه لحظه از کمرم درد گرفت که رو پام بند نمیشم

نمیدونم چیکار کنم راحت شم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نمیمونه منم اینجوری بودم وقتی میرفتم دشوری درد میکرد نمیتونستم پاشم😂

من که کلا فرنگی میرم تو ایرانی نمیتونم بشینم از طرف دیگه شکمم اجازه نمیده راحت بشینم و خم بشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگین همسرتون هروقت می تونه یکم ماساژ بده کمر و پهلو پاهاتون رو

درداتون کمتر میشه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دقیقا تو همین هفته ها منم درد داشتم و گاهی پامو رو زمین نمیتونستم بذارم دادم میرفت هوا... طبیعیه

واقعا؟ تا کی داشتید این دردا رو؟ کار خونه عذاب شده برام 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا بزار برسی 35 هفته بدتر و بدتر میشه من که بدون کمر بند بارداری اصلا نمیتونم سر پا وایسم چی بشه ر ...

از کی شروع شد برا شما؟

دکترم گفت شکمت انقد بزرگ نیست کمربند بدم ولی این بار میخوام بگم بده چون حس میکنم بچه پایینه حتی قسمت کشاله رانمم درد میگیره

طبیعی به دنیا میاری یا سز؟ هفته چند گفته بری زایمان؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کی شروع شد برا شما؟دکترم گفت شکمت انقد بزرگ نیست کمربند بدم ولی این بار میخوام بگم بده چون حس میک ...

از همون 25 شروع شد من همون 25 کمربند موقع کار و بیرون و پیاده روی بستم تو بچه اولم 20 هفته بستم اخه خیلی کمر درد داشتم 

از کی شروع شد برا شما؟دکترم گفت شکمت انقد بزرگ نیست کمربند بدم ولی این بار میخوام بگم بده چون حس میک ...

من ادلی طبیعی بودم این بکی فعلا بریچه ورزش میکنم ببینم میچرخه یا ن هفته دیگه میرم سونو اون مشخص میکنه نوع زایمانمو

2810