2777
2789

بچه ها امضامو بخونید میفهمید چ اتفاقی برام افتاد اصلا ناشکری نکردم از اون روز افتادم ب درگاه خدا بعضی وقت ها خیلی امیدوارم میشه بعضی وقت ها ته دلم خالی خالی میشه یعنی واقعا خدا جبران کنندس دخترم باز بهم میده امروز از اون روزهاس ک داغون م😔🖤💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزيزم خدا ان شاء الله دلتو شاد كنه

ممنونم عزیزم انشالله💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هروز از روز عاشورا دارم میخونم بعدش هم دعای علقمه میخونم دعای توسل سوره مریم.... انشالله خدا جوابمو بده برام دعا کنید

من هروز از روز عاشورا دارم میخونم بعدش هم دعای علقمه میخونم دعای توسل سوره مریم.... انشالله خدا جواب ...

40 روز زیارت عاشورا برای شهید مدافع حرم نوید صفری( تازه داماد)بخوانید  جوابگو خواهند بود  حاجتتون  برآورده شد برای بنده حقیر نیز دعا کنید و این صفحه اعلام کنید

40 روز زیارت عاشورا برای شهید مدافع حرم نوید صفری( تازه داماد)بخوانید جوابگو خواهند بود حاجتتون ب ...

۴۰زیارت عاشورا تموم شد ب نیت امام حسین و یارانش بود دوباره چله میزارم ب نیت این شهید انشالله ک خدا خودش حاجت همه رو بده بر منم بده چشم حتما

عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه بگی چرا از دست دادیش؟

عزیزم بی دلیل حرکتش کم شد رفتم سونو یهو ایست کرد قلب کوچولوش مشخص نشد همه ازمایشام خوب بودن همه چی قسمت نشد روزیم نبود 😔🖤💔🥀🕊