2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واقعا داره در حق ما ظلم میشه حالا منظوم اسی نیست کلی میگم طرف یادمه درصداش زیر خط فقر بود شریف ق ...

برا همین فرهنگیان خیلی نامردی کردن طرف تو طول سال هیچی نمیخوند وب درس اهمیت نمیداد فرهنگیان اورده بود با سهمیه بعد اون یکی ک کلی کلاس ثبت نام کرده بود شبانه روز میخوند کلی کتاب هزینه کرده بود گرفته بود نیاورده بود خیلی ظلم میکنن

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اسی لطفا ناراحت نشو شرایط شما هم اینطور که میگی متفاوته اگه تلاش کردیو تازه فهمیدی نوش جونت بپذیر که ...

می‌دونم خودمم حرص میزنم گاهی از این بی عدالتی ولی واقعا عذاب کشیدم و آرزو دارم ینی با دوستام بتونم برم بیرون مثل قبل که فعلا چشامو عمل کردم😅عینکی شدم تو این راه

آره به نظر منم این همه تغییر دیگه ۲۵ درصده ولی میخاستم بدونم پنج درصد چجوریه اونم میگن خیلی عوض میکن ...

آره تاثیر داره قطعا 

ولی ببین یه چیزایی شون فرق داره مثلا با رتبه 2300 تو منطقه دو راحت پزشکی روزانه شهرستان میاری ولی با این رتبه در سهمیه 5 درصد پزشکی تعهدی میاری 

اینجور فرقا دارن

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲