2777
2789
عنوان

کنکور

119 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنماییم کنین در خصوص سوالم یا اگر تجربه ای دارین بگین

به نظرتون توی همین سال 1403 که آنقدر معدل ها افت داشته من با معدله 15 و سهمیه جانبازی 5 درصد شانس قبولی دارم؟ و فکر میکنم درصدامم ۲۰ تا ۳۸ اینا زده باشم دروس رو توی کنکور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهمیه 👩🏼‍🦯قبولی دیگه چرا میپرسی ؟؟

آخه من نمی‌دونستم سهمیه دارم یکسال خوندم و سه سالم هست پشت کنکورم نمی‌دونستم تا به حال سهمیه داشتم تازه فهمیدم و ویرایش زدم خودم واقعا شب و روز نداشنم

فقط منم اعصابم بهم ریخت؟😂

آخه من نمی‌دونستم سهمیه دارم یکسال خوندم و سه سالم هست پشت کنکورم نمی‌دونستم تا به حال سهمیه داشتم تازه فهمیدم و ویرایش زدم خودم واقعا شب و روز نداشنم

نه منم هستم😂 چیز توی این زندگی که من همه چیزمو پای کنکور دادم دقت کن همه چیز

منم همه چیزمو دادم همونجور ک گفتم سه سال حتی عمرمو من نمی‌دونستم که سهمیه دارم تازه فهمیدم و منم شبانه روز مثل آدم عادی درس خوندم 

آخه من نمی‌دونستم سهمیه دارم یکسال خوندم و سه سالم هست پشت کنکورم نمی‌دونستم تا به حال سهمیه داشتم ت ...

نمیدونم واقعا یه سری گروه مشاوره هست مثل هیوا مشاوره تلفنی داره 

بپرس شاید اونی که مد نظره رو بیاری

سهمیه 👩🏼‍🦯قبولی دیگه چرا میپرسی ؟؟

سهمیه ای های 5 درصد کم نیستن اونا با خودشون رقابت میکنن وای بازم از سهمیه مناطق قبولی شون خیلی راحت تره

نزدیک 70 هزار نفرن فک کنم

ولی 25 درصد خیلی عالیه

تو خانواده ما خیلیا سهمیه داشتن ولی چیزی نشدن😂

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲
نه منم هستم😂 چیز توی این زندگی که من همه چیزمو پای کنکور دادم دقت کن همه چیز

اخه واقعا داره در حق ما ظلم میشه حالا منظوم اسی نیست 

کلی میگم 

طرف یادمه درصداش زیر خط فقر بود شریف قبول شد 

رتبش شد ۹😐

More water flowed under the bridge, people changed their minds
سهمیه ای های 5 درصد کم نیستن اونا با خودشون رقابت میکنن وای بازم از سهمیه مناطق قبولی شون خیلی راحت ...

خب خیلیا دل خوش میکنن به سهمیه و چیزی نمیخونن من گفتم که نمی‌دونستم سهمیه دارم و مثل آدم عادی از همه چیزم زدم خوندم 

سهمیه ای های 5 درصد کم نیستن اونا با خودشون رقابت میکنن وای بازم از سهمیه مناطق قبولی شون خیلی راحت ...

منم دیدم ۲۵ درصدی 

۳ تا برادر و بک خواهر 

هیچ کدومشون به هیچ جا نرسیدن 

اخری  قبول شد دانشگاه فنی اصفهان 

انقد درسش بد بود 

شوتش کردن بیرون

اخه واقعا داره در حق ما ظلم میشه حالا منظوم اسی نیست کلی میگم طرف یادمه درصداش زیر خط فقر بود شریف ق ...

این ۲۵ درصده احتمالا ولی خب گفتم باز بپرسم راجبه پنج درصد