2777
2789

اگه بگم نشه چی 

گردن میگیری😅

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تاپیکاتو می  بینم خیلی ناراحت میشم با هزار تا امید زبارت عاشورا چله گرفتم حاجتمو نداد😔😔

خواهشا نگید ب صلاح نبوده و... ب صلاح بوده ولی چی بگم از شانس نداشتم😏😑

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
معجزه،نشونت میده

عزیزم من پسرم اوتیسمه

بایدبریم نزدیک مدرسه ش خونه بخریم

ولی خونه مون فروش نمیره

قیمت مناسب گذاشتیم جاشم خوبه وقدیمی ساز نیست

نمیدونم حکمتش چیه فروش نمیره

انشاله ازفردا چله روشروع میکنم وثوابشوهدیه میکنم به این شهید عزیز

شمام برام دعا کن خواهری  

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 
همش حکمت ،گناه دارید که حاجت نگرفتیدانگار بقیه بنده ها فرشتن ما شیطان خیلی ناراحتم اصلا این بهانه ها ...

من خیلیا تو این سایت میشناسم حاجتشونو از آقا نوید گرفتن ی زیارت عاشورا  براش بخون ازش گلگی کن،بگو پس چی شد  من به قولام عمل کردم ۴۰روز خوندم حالا نوبت  شماس ببینم چ اتفاقی میوفته منتظر خبرای خوب ازت هستم

عزیزم من پسرم اوتیسمهبایدبریم نزدیک مدرسه ش خونه بخریمولی خونه مون فروش نمیرهقیمت مناسب گذاشتیم جاشم ...

فدات انشااله هرچی خیر و صلاح براتون اتفاق بیوفته از آقا نوید حاجت روا شدین منم بگید خوشحال بشم

فدات انشااله هرچی خیر و صلاح براتون اتفاق بیوفته از آقا نوید حاجت روا شدین منم بگید خوشحال بشم

انشاله  

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک