2777
2789
عنوان

سوتیم تو رانندگی و رون پیرمرد پر حاشیه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 70 پست
نه بابا راحت باش. مال 10 سال پیشهولی من هنوز یادم میاد قلبم به تپش میفته🥹

بیخیال بابا اولاش بوده دیگه  طبیعیه 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂

دخترخالم‌تو امتحان‌رانندگی اومده بود دنده عقب بگیره، دستشو باس میزاش پشت صندلی شاگرد، بعد ک‌کارشو کرده اومد‌دستشو برگردونه زده بود تو سر سرهنگ‌بنده خدا😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
یه چیزی بگم بیشتر بخندی، ماشینمون وانت بود😅

بیا وانت سخت تره فکرکنم رانندگیش  اونم برای کسی که تازه یاد گرفته به نظرم خیلی خوب کنترل کردی 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

وای منم ثبت نام کردم برم استرس گرفتم😂😂

میگم اسی چند دادی تو برا ثبت نام؟

همشو یجا گرفتن؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یاد ی چیزی افتادم ، البته بی ربطه ....

ی بار صندوق ماشین رو با سوییچ باز کردم بعد خاستم ی وسیله بزارم داخلش سوییچ رو هم گذاشتم تو صندوق و حواسم نبود در صندوق رو بستم بعد ی پیرمرده کنارم بود گفتم وای حواسم نبود درو بستم و ب زور میخاستم در صندوق رو باز کنم رفتم ب پیرمرده گفتم سوییچ رو گذاشتم تو صندوق و درو بستم میشع بازش کرد اونم کلی بهش ور رفت بعد گف در ماشینم ک باز نیس 

یهو دو هزاریم افتاد ک از داخل میتونم بازش کنم ک 

وای انقدر پیرمرده با تعجب نگاهم میکرد 

حس میکردم تو دلش داره میگ این دیگ چقد شووو......

انقدر خجالت کشیدم تا سوار شدم رفتم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای زیرپوستی داشتم پاااره میشدم از خنده. پاشد بره نون بگیره من غششش کردم از خنده تنها😂😂😂😂

چیزی نیس ولش من یبار سوار تاکسی شدم

یه پسره ۲۲ اینا بود

بعد رفت و دو نفر دو پسر یه ۱۳ ساله یه ۳۵ اینا خواستن سوارش

من پیاده شدم اون دوتا عقب باشن من جلو بشینم(اخه نمیشد که)

اونا که نشستن درو باز کردم نشستم نه گذاشتم نه برداشتم با صدای

بلند خوش آوازم سلام کردم😐😐😐

پسر ۲۲ منفجر شد 

بیچاه مرده تاکسی میگف چرا میخندین .....

وقتی خواستم پیاده شم گف خدا دلتو شاد کنه (۲۲)

بیشعور بود😐😐💔💔نبود؟!

دوتا کاربری دارم😎turk💞

من معلم رانندگیم خیلی خیلی عوضی بود موقعه  دو. زدن دستش رو میگذاشت روی فرمون جوری که بخوره به سینه ی من مردک آشغال 

۳ جلسه باهاش رفتم دیگه نرفتم 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
2810