2777
2789
عنوان

سوتیم تو رانندگی و رون پیرمرد پر حاشیه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 70 پست
منم میرم ثبت نام چند دادینتو شهر ما میگن ۶ میلیون

منم میگفتن ۶ رفتم آشنا بود نمیگرفت بعد کارتو دادم بعد اینکه اومدم خونه دیدم ۳.۵ کشیده حالا نمیدونم بقیشو بعدا میگیرن یا کلا کم کشیده که بگم بقیشم بکش

کدوم شهری؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم میگفتن ۶ رفتم آشنا بود نمیگرفت بعد کارتو دادم بعد اینکه اومدم خونه دیدم ۳.۵ کشیده حالا نمیدونم ب ...

آذربایجان غربیم شهر مررزی به ترکیه

خب شانس اوردی🤣

دوتا کاربری دارم😎turk💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذربایجان غربیم شهر مررزی به ترکیهخب شانس اوردی🤣

نه بابا بد شد آدم خجالت میکشه

آها نوشتی تورک فکر کردم تبریزی گفتم ارزونه تورو هم ببرم😂😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
وای منم ثبت نام کردم برم استرس گرفتم😂😂میگم اسی چند دادی تو برا ثبت نام؟همشو یجا گرفتن؟

عزیزم من پارسال گواهینامه گرفتم. اموزش تکمیلی دارم میرم چون با کلاس‌های اموزشگاه که برای امتحان هست نمیتونی تو شهر رانندگی کنی. باید بعد با معلم یا پدرت بشینی اموزش ببینی تکمیلی

🩷