2777
2789

نکن عزیزمن اگر م؟مطلبب مهمی  هست رودر رو نهایتش تلفنی چه معنی میده باهاش چت کنی بس کنید بابا بخدا اینا روشن فکری نیس 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
پس دیگه پیام ندم بخدا فقط درمورد همسرمه

چجوری اینکارو میکنین؟ چرا اعتماد بنفس ندارین ؟ آخه برادرشوهر؟ نمیدونی رابطه ت با فامیل شوهر باید رسمی باشه؟؟؟؟ مشکل داری با شوهرت خودت حلش کن چرا آویزون خونواده ش میشی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چرا اینقدر زود آخه قضاوت میکنید مگه گناه کردم روری ۱۰ تا تاپیک میزنن با رلم رفتم استخر رفتم اتاق رفتم کجا. من فقط گفتم خودش پیام داده همه قضاوتم کردید که مقصرم بخدا من قصدم خراب شدن زندگی ش نیست که 

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
نامزدم همسرم قهر کرده برادرشوهم پیام داد چیکار شد منم گفتم هنوز قهره گفت خودت رو ناراحت نکن خودم باه ...

اشتباه نکن دختر.توی قهر و دعواتون دیگران رو درگیر نکن.یک عمر قراره با این آدم زندگی کنی بخوای مدام درگیرشون کنی زندگیت روی هوا میمونه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چجوری اینکارو میکنین؟ چرا اعتماد بنفس ندارین ؟ آخه برادرشوهر؟ نمیدونی رابطه ت با فامیل شوهر باید رسم ...

نمیدونم چند سالشونه ؟!

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
پس دیگه پیام ندم بخدا فقط درمورد همسرمه

وای هی میخام نظر ندم دیدم نمیشه آخه مگه برادر شوهر مشاوره ؟بجای اینکه غیبت شوهرتو واسه اون بکنی با شوهرت حرف بزن

اون ببین چه خاله زنکیه که داره تورو دلداری میده اه

چقدر خوب که عذاب وجدان داشته باشی در این موردا

وجدان خیلی ها سالهای ساله که منقرض شده

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

وای هی میخام نظر ندم دیدم نمیشه آخه مگه برادر شوهر مشاوره ؟بجای اینکه غیبت شوهرتو واسه اون بکنی با ش ...

کاش فقط خاله زنک باشه حالا ببین کجاها گندش دربباد

واقعا دخترای ایرانی اگه دو تا چیزو یاد بگیرن خیلی خوب میشه

وقتی دعوا میکنن با شوهر 

اول قهر نرن 

دوم پای خونواده شوهر وسط نکشن

چرا اینقدر زود آخه قضاوت میکنید مگه گناه کردم روری ۱۰ تا تاپیک میزنن با رلم رفتم استخر رفتم اتاق رفت ...

عزیزم با دخالت دیگران تو زندگیت اول از همه زندگی خودت میره رو هوا.واقعا مشکلتون آنقدر حاده که بخوای برادرش بفهمه؟  

عزیزم با دخالت دیگران تو زندگیت اول از همه زندگی خودت میره رو هوا.واقعا مشکلتون آنقدر حاده که بخوای ...

پآیه طلاق رفته

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
2810