2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سایت ان آی سی شاپ کپی 15 رو گذاشته بود ولی چون من تجربه استفاده ازشونو نداشتم نمیدونم خوبن یا داغ ...

شما تجربه خرید ازین سایت رو داشتید ؟

من خودم چند ساله که پیج بازار موبایل 24 رو دنبال میکنم ولی بازم جرات نمیکنم بخرم 

خودت فهمیدی چی گفتی ؟ خب بجا 100 میلیون 15 میدی کپیش رو میخری مشکلش چیه خب ؟

ایفون بیشتر تفاوتش به گوشی های دیگه به خاطر و سیستم عامل ios هست، حالا شما فکر کن قاب گوشی ایفون دستت باشه و سیستم عاملش یه چیز دیگه باشه! خب به چه دردت میخوره؟

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
پولت رو ببر بنداز سطل آشغال ارزشش بیشتره! دختر داییم خریده بود مزخرف ترین دیوایسی که میتونی بگیری دس ...

دیوایس ؟؟؟ 🤔🤔 یعنی چی ؟ دستگاه رو میگی 

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
فعلا گوشی دیگه ای تولید نشده تو این رنج قیمت در حد S23FE باشه. گوشی خوبی هم هست. پکیج کاملیه تو این ...

چرا بیشتر گوشیا تا گارانتیش تموم میشه خراب میشه؟

سامسونگ داشتم دقیق بعد اینکه یک ماه از گارانتیش گذشت بردش سوخت.

شیائومی گرفتم  بعد اینکه گارانتیش تموم شد دکمه ولومش انگار خرابه البته خرابی از بیرون نه  موقع کار کردن هی دکمه ولومش میاد رو صفحه

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

خودت فهمیدی چی گفتی ؟ خب بجا 100 میلیون 15 میدی کپیش رو میخری مشکلش چیه خب ؟

خب ۱۵ میلیون رو بدی یک سامسونگ نو یا شیائومی نو و متوسط بخری خیلی عقلانی تره

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍