2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه. یه گوشی بی نام و نشون به چه دردی میخوره. چیزی هم بشه قطعه واسش پیدا نمیشه.

خب برا استفاده دراز مدت که نمیخوام چون الان گوشیم شیائومی پوکو ایکس 3 هست.

فقط خواستم بدونم اگه خواستم بگیرم هزینه کنم اصلشو بخرم یا کپیش

ممنون از توضیحت

هوم یعنی گوشی های کپی ارزش خرید ندارن ؟

خب این مسئله خیلی شخصیه، معیارهای هرکس متفاوته

خود من نمی‌خرم، چون آیفون اصل بنظرم ارزش اون قیمت رو نداره و کپی ام از نظرم پول دور ریختنه

یه سامسونگ سری s خریدم ۴ ساله مدام داده برام کار می‌کنه و هنوز خداروشکر مثل روز اول سالمه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خب خب ظاهرا شما اطلاعات خوبی راجب گوشیا دارینمن خودم کلا فقططط سامسونگ دوس دارم و الان میخام گوشی بگ ...

فعلا گوشی دیگه ای تولید نشده تو این رنج قیمت در حد S23FE باشه. گوشی خوبی هم هست. پکیج کاملیه تو این رنج قیمت.

فقط Google Pixel 7a تو اون رنج قیمتیه و ارزش خرید داره و نقطه ضعفاش تک سیم بودن و کم بودن لوازم جانبیه.

اختلاف قیمت هم خب طبیعیه. هم از نظر سخت افزار و هم کلاس کاری خیلی فاصله داره با مدل اولترا. Fe یعنی Fan Edition کلا تولید شده برای طرفدارانی که نمیتونن هزینه های بالا برای مدلهای اولترا و پلاس رو بدن ولی در کنارش می‌خوان تجربه‌ای نزدیک به پرچمدار هم داشته باشن.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
خب برا استفاده دراز مدت که نمیخوام چون الان گوشیم شیائومی پوکو ایکس 3 هست.فقط خواستم بدونم اگه خواست ...

کپی ۱۴ رو من دیدم. تو همون نگاه اول فیک بودنش مشخصه از بس کیفیت ساخت داغونه. پول جمع کنید اصل بخرید. فیک خریدن مثل این میمونه فندک زدید زیر پولا.

خب بیشتر بخاطر ظاهر قشنگشون خیلی میخرن یا طرفدار دارن فک کنم البته نمیدونمم

گوشی های گوگل پیکسل رو نگاه کنید. اصن معرکه‌ان. خودم می‌خوام پیکسل ۷ رو بخرم. 

مردم فقط به خاطر سیب گاز زده پشتش میخرن. تمام.

۱۵ نیست عزیزدلم خیلی کمتر من دیدماگه دوست داری امتحانش کنی به نظرم هیچ اشکالی نداره بخریولی بقول یکی ...

تو سایت ان آی سی شپ اینقدر گفته بود تقریبا

دقیقا موندمم فقط چون میخوام تجربه استفاده از گوشی ایفون داشته باشم نمیدونم اصل بخرم یا برم کپی بخرم

خب این مسئله خیلی شخصیه، معیارهای هرکس متفاوتهخود من نمی‌خرم، چون آیفون اصل بنظرم ارزش اون قیمت رو ن ...

به این میگن خرید عاقلانه👌

کپی ۱۴ رو من دیدم. تو همون نگاه اول فیک بودنش مشخصه از بس کیفیت ساخت داغونه. پول جمع کنید اصل بخرید. ...

تو سایت ان آی سی شاپ کپی 15 رو گذاشته بود ولی چون من تجربه استفاده ازشونو نداشتم نمیدونم خوبن یا داغونن 

بعد ایفون 15 تو ایران ریجستری نمییشه خب بخاطر همین کپیش که اندرویده شاید مناسب تر باشه

تو سایت ان آی سی شاپ کپی 15 رو گذاشته بود ولی چون من تجربه استفاده ازشونو نداشتم نمیدونم خوبن یا داغ ...

والا من توضیحاتم رو دادم. تصمیم‌ گیری با شماست. فقط امیدوارم بعدش پشیمون نشید.