2777
2789
عنوان

شده سالها دست به دعا باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا جواب منو نمیده چجوری کشف مطلب کنم؟

[۵/۹،‏ ۱۸:۳۱] دلارام: با طهارت بدن .لباس ومکان دستور ذیل رو انجام بدین

1-نیت کنین چی میخواین ببینین

2-سوره حمد روبخونین وتقدیم به پروردگار عالمین کنین

3-7بار صلوات بفرستین  و 21 بار استغفار کنین

4-وبگین : ( اَهِبها لی و لِاَهلی و لِجَمیعِ اُمَّةِ المُسلمین والمسلمات

والمؤمنین والمؤمنات وَالاحیاءَ مِنهُم والأموات)

ترجمه 4 (بمن وخانواده ام و همه مسلمین و مسلمات مؤمنین و مؤمنات زنده ها ومردها  هدیه کن)

5-سپس این آیه شریفه رو 21 بارقرائت کنین

بسم الله الرحمن الرحیم وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَیْبِ لا یَعْلَمُهَا إِلا هُوَ وَیَعْلَمُ مَا فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ

6-در آخر بخوابین وبا هچیکس حرف نزنین

انشاءلله در خواب آنچه نیت  کرده اید را خواهید دید

این دستور تا 7 شب عمل شود

یا علی مدد

دایی ابراهیم

کشف مطلب در خواب

بنده اين دستور را به بسياري از دوستان سفارش كردم وبه فضل خدا هيچكدام نا اميد نشدند

.يكي از دوستان ميگفت من اصلاً خواب یا رؤیا نمي بينم.  آيا درمورد من هم صدق ميكند؟  بنده هم در جواب ايشان گفتم آيا امتحانش ضرر دارد؟ يا در برابر آن از شما چیزی در خواست شده . فرداي همان روز اتفاقي ايشان را ديدم با خنده مي گفت خيلي عجيب است منيكه  نه خواب ميدیدم نه رؤیا ديشب وقتی میخواستم بخوابم هنوز بخواب نرفته بودم (در رؤیا) طولی نکشید(کمتراز 30دقیقه) كه با ديدن جواب مطلبم ازجا پريدم بطوريكه اطرافيانم گفتند چه شده .من با تعجب گفتم ديدم و جواب گرفتم.... بالأخره از من بسيار تشكر كرد

حال ميتوان جهت ديدن هر مطلب،موضوع ويا وضعيت اشخاص زنده ومرده .ويا چنانچه با مشكلي برخورد نموديد ميتوانيدبا استمداد از خالق عالم درخواست راهنمائي كرده ودر امورات حلال استفاده نمائيد.

اگرشب اول موفق نشديد شب دوم وسوم ونهايتاً تا 7شب تكرارنمائيد.نتيجة مطلوب بدست خواهد آمد.

شروط:

1.       مكان پاك

2.      لباس مطهر

3.     بدن پاكيزه

4.     نيت حلال وشرعي

5.     خواندن صحيح

6.      دراتاقي تنها(جدا از همسر)

7.     بامعده ي سبك

واما نفس عمل بدين شكل  ميباشد.كه قبل از عمل وضوء گرفته دعاي ذير را صحيح قرائت كرده  در حاليكه نيت ومطلب را در نظر داشته باشيد.اين دعا را یکبار ميخوانيد.

(اللهم رَب ابراهيم واسماعيل وموسي واسحق ويعقوب وعيسي ورب محمد صل الله عليه وآله وسلم الذي قَدّسْتَهُ تَقْديساً ورب جبرئيل وميكائيل واسرافيل و.مُنزِل التُورات والأنجيل والزَبور والفُرقان أَرَني في مَنامي هَذا ما تَري فيهِ الخير والخيرات والبَركات.قال نَبأني العَليم الخَبير)

سپس كلمة يا خبير را آنقدر تكرار كرده تا بخواب رويد در حاليكه نيت مد نظر باشد.انشاءلله موفق خواهي شد
[۵/۹،‏ ۱۹:۳۴] دلارام: در آخر شب با طهارت مکان ولباس وبدن

سوره شریفه یس رو یکبار تلاوت کنین

در سوره یس7بار کلمه(مبین) ذکر شده در زمانیکه

به اولین کلمه(مبین)میرسین 102بار تکرارش کنین

سپس ادامه سوره ومبین دوم را204 مرتبه تکرار

مبین سوم 306 بار

مبین چهارم 408 بار

مبین پنجم 510 بار

مبین ششم 612

ومبین هفتم 714 بار

وادامه سوره تا آخر سپس میگوئی(توکلوا یا خدام هذه السورة الشریفة والاسم الشریف اکشفوا لی عن حقیقة امرى هذا)میتوانید به فارسی بگین

(توکل کنید ای خدام این سوره شریفه واسم شریف برایم کشف کنید حقیقت امرم را )

سپس این صلوات را مرتب ذکر نمائید تا خوابتان برود

انشاءالله هرچه نیت کرده باشیدرا بوضوح خواهیددید

اللهم صل على محمد وعلی آله محمد صلاة تخرجنی بها من ظلمات الوهم وتکرمنی بنور الفهم وتوضح لی ما أشکل حتى افهم فانک تعلم ولا اعلم وأنت علام الغیوب

این دستور صرف العمار وتحصین لازم ندارد و اگربخور روشن کنید خوب است

نماز کشف مطلب

2رکعت نماز بنیت کشف مشکل در آخرشب وقتی همه خوابیدن
درهر رکعت بعداز حمد 21 آیه( وَعِندَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لاَ يَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِن وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُهَا وَلاَ حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الأَرْضِ وَلاَ رَطْبٍ وَلاَ يَابِسٍ إِلاَّ فِي كِتَابٍ مُّبِينٍ) رو 21 بار بخونین
سپس بعداز سلام از خدا بخواین علت ومشکل وراه چاره رو بهتون نشون بده
شرط عمل اینه که بعدازنماز بلافاصله بخوابین وباکسی حرف نزنین ابدا

من چند روش کشف مطلب رو فرستادم خودم چند بار از نماز کشف مطلب نتیجه دیدم  ،قبلش ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت کنید دور خود بصورت دایره و لوت کنید کف دست و به طور کلی به بدن بکشید، لباس و مکان پاک،و طاهر،عکس صورت انسان و حیوان ،مجسمه و عروسک تو اتاق آویزان نباشه ،اگه خواب ندیدید تا۷ شب تکرار کنید و این چند روز استغفار بیشتر  در حد متعادل گناه کمتر 

من شرایط سختر از شما رو داشتم و گاهی امیدم روداز دست دادم اما خدا رو شکر خود خدا در اوج ناامیدی کمکم کرد پس شما هم ناامید نباشید حتما پخش قرآن رو شروع کنید مخصوصا موقع خواب با صدای کم ،انشالله بزودی به خواسته تون برسید و خوشبخت بشین