2777
2789
عنوان

ان تی بهم گفتن بچت پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 34 پست
همش میترسم وابسته شم بعد بگن اشتباه بوده اخه اینجا خیلیا میگن امکان اشتباه زیاده

اگر جای خوب رفته باشی ک اشتباه نمیشه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌺حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺
الهی بگردم‌‌ منم دل تو دل نیستم دو هفته دیگه ان تی دارممیشه از تجربیاتت بگی چجوری بود ازمایش خون و ب ...

عزیزممم ایشالا بسلامتی

من تبریز اذرابادگان رفتم خیلی جای معتبریه ان تی ازم ۱ تومن گرفتن بعد جواب سونو رو بردم برا دکترم با توجه به اون ازمایش نوشت و ازمایش هم باید همون روز بدی 

اره همسرمم اومد کنارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم ۱۲هفته و پنج روز بر اساس اخرین پریودی یا طبق سونو؟ منم قراره برم ان تی 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
ببخشید عزیزم ۱۲هفته و پنج روز بر اساس اخرین پریودی یا طبق سونو؟ منم قراره برم ان تی

امروز طبق سونو ۱۱هفته و ۳روزم هست برای یک هفته دیگه گفت برو سونو ان تی ولی طبق پریود ۱۱هفته و ۶روزم هست

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

والا من طبق سونوی قبلی ۱۱ هفته پنج روزم بود ولی این سونو گف ۱۲ و پنج روز 

2810