2777
2789

کسی بوده که ضخامتش 3,بوده باشه فولیکولمم 14خوب نبود ولی دکتر گفت با هم فولیکول هم میشه باردار شد فقط خیلی ناامیدم کرد از ضخامت گفت باید 6به بالا باشه چیکار کنم بهتر شم کسی بوده اینطور ضخامتش کم باشه باردار شده باشه چیکار کرده

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

26نه سه ساله تو اقدام دیگه خسته شدم

وقتی ضخامت پایین باشه لانه گزینی انجام نمیشه

مگه دکتر خودش دارو نمیده برای افزایش ضخامت؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
وقتی ضخامت پایین باشه لانه گزینی انجام نمیشهمگه دکتر خودش دارو نمیده برای افزایش ضخامت؟

هنوز که نداده گفت پریود شدی بیا ولی از اینکه 3خیلی پایینه میترسم گفتم ببینم اینجا کسی تجربه ای داره

هنوز که نداده گفت پریود شدی بیا ولی از اینکه 3خیلی پایینه میترسم گفتم ببینم اینجا کسی تجربه ای داره

عرق یا دمنوش مریم گلی بخور 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خب دکتر دارویی چیزی نداد شنیدم یه دارویی میدم ضخامتش میره بالا

شما خودتون تجربه ای دارین قراره این ماه دارو بده خدا کنه نتیجه بگیرم گفتم اینجا شاید کسی تجربه ای داشته باشه

ذخیره تخمدانت کم نیست؟

آز ذخیره دادی؟

عرق یا دمنوش مریم گلی بخور

شما خودتون این مشکل رو داشتین

نشاسته و لوبیا سبز خیلی تعریفشو شنیدم ولی نمی‌دونم کی شروع کنم

شما خودتون این مشکل رو داشتیننشاسته و لوبیا سبز خیلی تعریفشو شنیدم ولی نمی‌دونم کی شروع کنم

اره داشتم ولی بعد ۳۵ سالگی نه سن شما 

من چون ذخیره تخمدانم کم بود اینجور شدم 

یه آز ذخیره بده خیالت راحت شه 

وقتی آندومتر نازکه یعنی تخمدانها به میزان کافی استروژن ترشح نمیکنن 

آز ذخیره یه مقدار گرونه

اره داشتم ولی بعد ۳۵ سالگی نه سن شما من چون ذخیره تخمدانم کم بود اینجور شدم یه آز ذخیره بده خیالت را ...

سه سال سنم تباه شد تازه فهمیدن سایز اندومترم کمه انقد تو این سه سال پول خرج کردم اینم روش

2810