شوهرم نظافت نمیکرد موهای زاید منظورم هست تا اینکه میخاست بادوساش بره شمال کل بدنش نظافت کرد ومن اعتراض کردم گفت شکاکم گذشت باز نظافت نکرد چندماه بعد یهو به شب حتی پودر نظافت نداشت ب من گفت برم از مادرش بگیرم ومن اعتراض مردم ک انقد واجب هس بزار فردا خودت بخر باز گفت شکاکم وکار خودش کرد من میگم چرا اینکارمیکنی میگه فرصت ندارم الان فرصت دارم تعطیلات عید ۵روز خونشون بودم گفتم نظافت من نکرد تا تعطیلات تموم شد این کارو کرد ومن باز ناراحت شدم برای من انجام نمیده چون بعد تا محرم نظافت نکرد قبل از محرم گفتم برو سلمونی قبلش هی گفتم نظافت من نکرد تا شب تاسوعا گفت میخام برم اصلاح گفتم ب احترام امام حسین دو روز تحمل کن بعد عاشورا گفت باز شکاکی گفتم باشه برو اصلاح فقط اون ناحیه بزار از کربلا برگشتی ک دعوامون نشه گفت باشه دوروز رفت کربلا اومد دیدم شکمش و..تمیز کرده میگم چرا میگه مردم میبینن
میگه خب برای کی کی میبینه چرا دیونم میخای کنی بعد حرفش عوض میکنه میگه توماشین گرم عرق میکردم گفتم مو شکم چه ربطی داره بعد گفت زیارت تمیز باید میرفتم من بهش گفته بود این کارو کنه طلاق میگیرم هیچ وقت برای من تمیز نبوده
اینم بگم من خیلی تمیز وشیک همیشه باوجود بی نظافتیش بودم ومعذب هسم میخام ببینم می تونم طلاق بگیرم خسته شدم از این کار چندماه فرصت نمیکنه یهو میره خب وقتی میگم تمیز باش چرا همون فرداش تمیرنمیکنه عقدم رابطه جنسیشم تامین هس
فقط فهمیدم هروقت نمیزاری تمیز کنه میگ شکاکی بگو ن اتفاقا تو خیلی ب خودت شک داری
فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصل اختلاف ؛استفاده از پودر نظافت در زمان نامناسبو عدم استفاده از ان در زمان مناسب
منی ک نمیدونم پودر نظافت چیه🤨🤣همون واجبی و نوره و اینا؟
فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
منم موافق نیستم ولی خیلیا میگن چقدر سختگیری مردم حق داره
خیلیا بیخود میگن پس ماهم حق داریممجردی با دوستامون پاشیم بریم شمال چطور واسع ما زشته نمیزارن اما مرد حق داره.میخادبره خب بره دوسه ساعت کافه ای باغی چیزی نه اینکه پاشه بره شمال
برای حفظ زندگیم ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏