2777
2789
عنوان

چکارکنم ازدست شوهرم کمکم کنییید

5215 بازدید | 187 پست

سلام خسته نباشین

شوهرم نظافت نمیکرد موهای زاید منظورم هست تا اینکه میخاست بادوساش بره شمال کل بدنش نظافت کرد ومن اعتراض کردم گفت شکاکم گذشت باز نظافت نکرد چندماه بعد یهو به شب حتی پودر نظافت نداشت ب من گفت برم از مادرش بگیرم ومن اعتراض مردم ک انقد واجب هس بزار فردا خودت بخر باز گفت شکاکم وکار خودش کرد من میگم چرا اینکارمیکنی میگه فرصت ندارم الان فرصت دارم تعطیلات عید ۵روز خونشون بودم گفتم نظافت من نکرد تا تعطیلات تموم شد این کارو کرد ومن باز ناراحت شدم برای من انجام نمیده چون بعد تا محرم نظافت نکرد قبل از محرم گفتم برو سلمونی قبلش هی گفتم نظافت من نکرد تا شب تاسوعا گفت میخام برم اصلاح گفتم ب احترام امام حسین دو روز تحمل کن بعد عاشورا گفت باز شکاکی گفتم باشه برو اصلاح فقط اون ناحیه بزار از کربلا برگشتی ک دعوامون نشه گفت باشه دوروز رفت کربلا اومد دیدم شکمش و..تمیز کرده میگم چرا میگه مردم میبینن 

میگه خب برای کی کی میبینه چرا دیونم میخای کنی بعد حرفش عوض میکنه میگه توماشین گرم عرق میکردم گفتم مو شکم چه ربطی داره بعد گفت زیارت تمیز باید میرفتم من بهش گفته بود این کارو کنه طلاق میگیرم هیچ وقت برای من تمیز نبوده

اینم بگم من خیلی تمیز وشیک همیشه باوجود بی نظافتیش بودم ومعذب هسم میخام ببینم می تونم طلاق بگیرم خسته شدم از این کار چندماه فرصت نمیکنه یهو میره خب وقتی میگم تمیز باش چرا همون فرداش تمیرنمیکنه عقدم رابطه جنسیشم تامین هس 

اطلاعات تکمیلی 

الان چرا شوهرت رو گذاشتی بره مجردی شمال؟

با احترام به دیگران آی این حرفا چرت مرد متاهل حق نداره سفر شب بمون بره

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا بع نظافت گیر میدی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

آدم میمونه چی بگه😑😑

طلاق بخاطر پشم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
وا بع نظافت گیر میدی

مهمه خب 😐

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
وا بع نظافت گیر میدی

😑نظافت بدن. خیلی مهمه تو متاهلی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾