2777
2789
عنوان

طبیعیه حسن به نوزادم عاشقشم شبا باید بوش کنم تا بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 41 پست

منم دختر میخوام🥲🥲

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت من شبا بچمو میذاشتم بیرون تو سالن پیش مادرم بخوابه خودم میرفتم رو تخت بخوابم همه میگفتن تو چه جور مادری هستی   الآنم که دو سالشه بیرون میخوابه خودم تو اتاق البته دید دارم بهش 

اونوقت من شبا بچمو میذاشتم بیرون تو سالن پیش مادرم بخوابه خودم میرفتم رو تخت بخوابم همه میگفتن تو چه ...

اخی عزیزم 

البته اینها دلیل نمیشه مامان بدی باشی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دختر من ۱۹سالشه هنوزم هرباری که میبینمش ضعف میکنم تمام دنیام خلاصه شده توچشماش بهش میگم هلو اخه هم شیرین هم گرده هم پرز داره خوش بوهم هست مدام محکم بغلش میکنم انقد تو بغلم فشارش میدم که نگو یه وقتایی دعوامون میشه 

😂تند تند بوسش میکنم گازش میگیرم اصلا روانی کننده س این بشر 

من با دیدنش مست میشم ....😍😍😘😘همیشه میکم،کاش همه یه دونه ازاینا داشته باشن 

حالا واسه،شما که تازه دنیا آمده عزیزم طبیعه 

بچه دوم همین جوریه تو اولی بس استرس داره ادم دلش میخاد نوزاد از آب و گل در بیاد بزرگ بشه 

ولی توی دومی با وجود اذیت و گریه شبانه  لذت نوزاد داشتن رو بیشتر میفهمی و دلت نمیخاد بزرگ بشن 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
طبیعیه ولی حواست ب دختر اولت هم باشع شوهرت و البته خودتمنم یه پسر یه ساله دارم که دنیامه ... باباش ح ...

دخترم گاهی میگه مامان اونو بیشتر دوست داری هم دارم هم ندارم هرکدام رو یجورخاصی میخام

جان جانانم💗💕

بچه دوم همین جوریه تو اولی بس استرس داره ادم دلش میخاد نوزاد از آب و گل در بیاد بزرگ بشه ولی توی دوم ...

دقیقا دوست دارم بمونم تو همین لحظه ها دوست ندارم زود بگذره

جان جانانم💗💕

دختر من ۱۹سالشه هنوزم هرباری که میبینمش ضعف میکنم تمام دنیام خلاصه شده توچشماش بهش میگم هلو اخه هم ش ...

عزیزم نوزده ساله ک بزرگه ماشاالله مثل بچه ها دوسش داری

جان جانانم💗💕

دقیقا دوست دارم بمونم تو همین لحظه ها دوست ندارم زود بگذره

میفهمم حالتونو دلت میخاد از لحظه لحظه اش عکس و فیلم بگیری و فشارش بدی تو بغلت 😅تازه سومی از این شدید تره انگار تو بچه دوم ادم قدر فرصتها رو بیشتر میدونه و زمان رو میخاد نگهداره 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
2810