2777
2789
عنوان

طبیعیه حسن به نوزادم عاشقشم شبا باید بوش کنم تا بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اینومیگم ولی عقده میشع براشباعث میشه در آینده خیلی با هم خوب نباشن

خیلی سعی میکنم نشون ندم فرق نزارم اما گاهی از دستم می‌ره نمی‌دونم چکار کنم

جان جانانم💗💕

خیلی دست تنها و کم تجربه بودم شرایط روحی خوبی نداشتم

دقیقا دلیلش همینه منم کلا زندگیمو‌تعطیل کردم ب بچم  میرسم انگار ادم ارامش روحی میگیره 

البته حواسم ب اولین خیلی هست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دقیقا دلیلش همینه منم کلا زندگیمو‌تعطیل کردم ب بچم میرسم انگار ادم ارامش روحی میگیره البته حواسم ب ...

اون سالها که بچه اولم به دنیا اومد طبقه بالای پدرشوهرم زندگی می‌کردم خیلی مادرشوهرم اذیتم میکرد. از بچه داری زده شدم تا ۷ سال اصلا نمیخاستم بچه بیارم که تو شرایط بهتری که ازشون جداشدم و مشکلات مالی کم شد دوباره تصمیم گرفتم و پشیمون نیستم از تصمیمم

شرایط روحی جسمی و مالی و آرامش خیلیییی مهمه خیلی 

جان جانانم💗💕

اون سالها که بچه اولم به دنیا اومد طبقه بالای پدرشوهرم زندگی می‌کردم خیلی مادرشوهرم اذیتم میکرد. از ...

دقیقا منم شرایطم بد بود

و انگار مادری کردن برای نوزاد مونده بود تو دلم ک باتمام وجودم ب بچم عشق بدم واز داشتنش لذت ببرم  

خداروشکر حسو چشیدیم 

امیدوارم همه خانومای ک دوست دارن ی روز این حسو تجربه کنن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️