2777
2789
عنوان

بچه ها میتونم برم دندونپزشکی نگم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
5 هفتگی رفتم گفتم باردارم ولی مواد بی حسی همونی بود که به بقیه میزد 😂خودش گفتش

وای تو چ سر نترسی داری اگ خدایی نکرده چیزیت میشد اون پزشک بلید جواب پس میداد عجب احمقی بود

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
افرین عجب مادری 😑😑یه سری دارو میدن که تو بارداری مجاز نیس

چه دارویی میدن😐؟ 5 هفتگی هم رفتم بعدش دارویی نداد گفت بارداری استامینوفن 325 بخور تهش

بعدم بی حسی هیچ فرقی با بقیه نمیکرد 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟! بهش گفتم باردارم اون موقع

خب حتما ی چیزی هست دیگ ب من گفته بود تا نامه نداشته باشی اجازه ندارم دندونتو درست کنم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من رفتم نامه نمیخواستن

واقعا؟! من زنگ زدم درمانگاه گفت نامه میخوایم تا با بیمه حساب بشه خب من باید 300 ویزیت دکتر بدم برم نامه بگیرم بدم به اینا که مثلا 200 کمتر بگیرن 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حتما ی دلیلی داره که میگن باید بگی. اون داروها برای نی نی ات خوب نیست. عکس برداری از دندان. عصب ک ...

عصب کشی انجام دادم 5 هفتگی الان باید برم پر کنم جای قبلی بدون نامه انجام می‌داد اینجا میگه نامه میخوام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آشنای ما رفت دندون پزشکی پر کرد چیزی نگفت لج کرد مشکلی هم نداشت شب تو خونه افتاد رو خون ریزی و بچه س ...

چند هفته بودن؟! من خودم 5 هفتگی انجام دادم ولی خب گفتم بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عصب کشی انجام دادم 5 هفتگی الان باید برم پر کنم جای قبلی بدون نامه انجام می‌داد اینجا میگه نامه میخو ...

5 هفتگی عصب کشی انجام داااادن!!!!!! به من گفت از هفته ی 16 به بعد بیا. گفتن زیر سه ماه ممنوعه

هرجا ی چی میگن

5 هفتگی عصب کشی انجام داااادن!!!!!! به من گفت از هفته ی 16 به بعد بیا. گفتن زیر سه ماه ممنوعههرجا ی ...

آره انجام داد یکیشون میگفت انجام نمیدم یکی دیگه گفت میدم از ماما هم پرسیدم گفت ایراد نداره چون داشتم جون میدادم از درد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره انجام داد یکیشون میگفت انجام نمیدم یکی دیگه گفت میدم از ماما هم پرسیدم گفت ایراد نداره چون داشتم ...

دیگ ریسک نکن بزار بچه بدنیا بیاد بعد برو درست کن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
دیگ ریسک نکن بزار بچه بدنیا بیاد بعد برو درست کن

بغلیش هم داره به عصب میرسه پر نکنم دوباره باید برم عصب کشی میمیرم از درد

من یه هفته دردو تحمل کردم ولی دیگه زده بود به قلبم دردش نابود شده بودم دندون نیش هم بود خیلی بد بود الان بغلیش هم داره اذیت میکنه چون از بغل خالی شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40