2777
2789
اونا نذاشتن خانوادم مخالف بود ن خودم سنی نداشتم کاری ازم ساخته نبود

عزیزم 🥲

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
البته قبل منم یه نامادری دیگه داشته از وقتی هشت سال و نیمش شد اومد دست من الان پانزده سالشه

خوبه ک شما حاضر شدین از بچش هم نگهداری کنید خدا بهتون اجر بده بخاطر خدا مادری کنید واسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☹☹

وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم دورا دور میشناختمشون شوهرش ادم بدی نبود زندگی ارومی داشت اما سر هر چیزی بهونه میکرد حیفه اون بچه همین 🥲

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
اینطور که فهمیدم ازدواجش اجبار بوده و یکی دیگه رو دوست داشته پسره میگه طلاق بگیر خودم میگیرمت بعد طل ...

آخه عجیبه وقتی نگرفته میتونست بره سراغ بچه اش یا احتمالا حامی نداشته 

آخه عجیبه وقتی نگرفته میتونست بره سراغ بچه اش یا احتمالا حامی نداشته

خودش شاغله ولی خونه پدرش زندگی میکنه 

بازم نمیدونم قضاوت کننده خداست 

اگه مشکلتون حل شدنیه درستش کنید به خاطر بچه. اگه خدا نکرده مجبور به جدایی شدین برنامه ای بچینید که بچه کمترین لطمه رو ببینه. سر دیدنش دعوا و تشنج راه نندازین .اذیت میشه. 

اما حسم میگه مشکلتون حل میشه به لطف خدا

البته قبل منم یه نامادری دیگه داشته از وقتی هشت سال و نیمش شد اومد دست من الان پانزده سالشه

مثل بچه ی خودتون دوسش دارین بچه چطور وابسته ی شما هست ؟

۲

خیلی کوچیکه بنظرم صب کن ۷ یا ۹ سالش بشه بعد،البته اگه حامی داری و مستقلی میتونی زودتر هم اقدام کنی واسه جدایی ولی همه جوانب رو بسنج ببین اگه همسرت بغیر اون خیانتش از نظر اخلاق خوبه و برات کم نمیذاره و قابل تحمله تحمل کن

2810