2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار یه دقیقه بیاید چرا بعضیا بچه هاشونو تربیت نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
همین نظریات ناقصی کیادگرفتن باعث شده بچه های الان مخصوصا دختراگستاخ بی ادب بی حیا بار اومدنی نگاه ب ...

بخدا مامانای بی سواد نسل قدیم از اینا بهتد بودن چونکه سواد خوندن این نظریه های ناقص رو نداشتن 

دقیقا مشکل اینجاست اصلا متوجه نمیشن یا ناقص میخونن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
اینکه بهشون چیزی نگن مربوط به توی خونه ی خودشونه نه توی خونه دیگران . تازه اونم فقط یک بازه ی سنی نه ...

تو خونه خودشون بچه جرعت داره راه بره مبادا فرش كثيف بشه اين اداها خونه مردمه وگرنه خونه خودشون مثه سگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه خودشون بچه جرعت داره راه بره مبادا فرش كثيف بشه اين اداها خونه مردمه وگرنه خونه خودشون مثه س ...

اره اصلا از کجا معلوم تو خونه پرخاشگری بی مورد نکنن

وای دقیقا

من کم ندیدم پدرایی ک فحش ناموسی یاد بچه میدن غش غش میخندن و افتخار میکنن یا مادرایی ک بچه ش وحشی همه خونه صاحب خونه بهم میریزه و میره جیک پوک خونه شون میگرده اصلا ب خودشون زحمت نمیدن چیزی بهش بگن فقط سرها تو گوشی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من کم ندیدم پدرایی ک فحش ناموسی یاد بچه میدن غش غش میخندن و افتخار میکنن یا مادرایی ک بچه ش وحشی همه ...

بعدش میان فحش هارو جلوی ماها میگن فک میکنن که همه مثل اونا واسشون عادیه 

بعدش میان فحش هارو جلوی ماها میگن فک میکنن که همه مثل اونا واسشون عادیه

بخدا قسم نوه ی عموم ی فحش ناموسی به عموم میداد ما از خجالت اب میشدیم خودشون کیف میکردن.. بچه 4 ساله چرا باید این چیزا یادش بدین خو

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بخدا قسم نوه ی عموم ی فحش ناموسی به عموم میداد ما از خجالت اب میشدیم خودشون کیف میکردن.. بچه 4 ساله ...

خانواده ای که عمم باهاشون وصلت کرده همینن البته به جز شوهر عمم 

رفته بودن ۱۳ بدر مادرا سر هیچی چه فحش های به بچه های ۵ ساله میدادن اونام بر میگشتند توی جواب رکیک تر هاشونو به مامانا میدادن 

مامانم اعتراض کرد بع کتفشونم نبود

بخدا مامانای بی سواد نسل قدیم از اینا بهتد بودن چونکه سواد خوندن این نظریه های ناقص رو نداشتن دقیقا ...

مامانای قدیم به حکم این جمله که کتک از اسمان نازل شده

ار ابزارهایی مثل دمپایی چوب سیخ نیشگون لگد اردنگی پستوی خانه استفاده میکردن و بچه ها از ترس تمکین میکردن و دلیل کار خوب و بدشون تنها نگاه بزرگترا بود

اونم ی جور درد بود دیگه