یه حرفو انداختن توی دهنشون ول کن نیستن که روانشناسان میگن بچه رو باید ازاد گذاشت اصلا چیزق نگفت هر کاری کرد باید تماشا کنیم
اکثرا اونایی که اینارو میگن اصلا تحصیلات مربوطه ندارن و چند جمله از اینترنت خوندن و خدارو هم بنده نیستن
من بابام روانشناسی خونده ، مامانمم مدیریت آموزشی، خودم دانشجوی روانشناسی هستم، چند تا دکتر روانشناس توی فامیل داریم ، تمام های استاد های ما هیچکدوم به این جمله باور ندارن ، میگن باید بچه رو تربیت و کنترل کرد توی هر سنی ، میگن ادم با سایق پرخاشگری به دنیا میاد و ریشش هر چقدر توی بچگی خشکونده بشه ضررش توی اینده واسه جامعه کمتره، حتی استاد رشدمون میگفت وقتیکه نوزاد موقع شیر دادن نوک سینه تونو محکم یهو با دندونش گاز گرفت همون لحظه سینه رو از دهنش در بیارید اخمالو نگاهش کنید ، یا مثلا میگن اگه زیر سه سال نتونستید موقع کار زشت و پرخاشگری یا هر چی واکنش منفی نشون ندید دیگه تموم شد ، بد یادگرفت رفت پی کارش
باور کنید این سوال رو از استاد هامون پرسیدم و همشون مخالف بودن ، اینکه میگن آزادش بزارید اینه که بزارید بازی های متنوع فعالیت های مختلف داشته باشه مثلا توی گل بازی کنه نه اینکه وحشی گری بکنه توو خونه این و اون تو وایستی نگاه کنی ، البته منظور از واکنش منفی هم تنبیه بدنی و تحقیر نیست ، تذکر زبانی یا اینکه بیاریش بشینیتش پیش خودتون حالا هر چی
همه اونایی که میگن بچه رو باید ازاد گذاشت وقتی ازشون میپرسی که کدوم نظریه پرداز معروف رشد گفته یا کدوم روانشناس کدوم کتاب معتبر روانشناسی هیچی ندارن بگن میگن توی فلان کتاب بی نام نشان یا توی اینترنت خوندن ، اکثرا هم بعد این سوال خیلی عصبی میشن یا کلا چیزی ندارن بگن🤣 بخدا یکی از فامیل هامون بچه ۵ سالش از قصد قشنگ داشت شیرینی رو میمالید به مبل میزبان اما مامانی که لیسانس زبان داره و همش ادعای روانشناسیش میشه به خاطر چند تا پیج انیستا معتقد بود که به بچه نباید چیزی گفت
بیاید با این توهم خداحافظی کنیم