2777
2789
عنوان

ماشين ظرفشويي چ ماركي بخررمم

151 بازدید | 31 پست

خانما مارك ايراني تو نت زده ديوو بهترينه دوستمم داره ميگه راضيه ما  دو نفريم ولي خب خسته شدم از ظرف شستن راهنماييم ميكنين نميدونين ج قيمته

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم زیمنس آلمان بگیر خیلی خوبه

در حد ج قيمته

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
آره بخر لازمه منم دارم عصای دستمه

ج ماركي جند نفرين روزانه استفادش ميكني؟

منم دوو دارم خوبه

خوبه يا عاليه يعني🤦🏻‍♀️😂

ج ماركي جند نفرين روزانه استفادش ميكني؟

من ال جی دارم 

آره سه نفریم 

هر روز استفاده میکنم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
والا به من میگن توی این شرایط فقط پاکشوما لایکم کن

باكشوما خيلي تعريفش شنيدم ولي تو رتبه بندي نت زدم ديوو اول بود

من ال جی دارم آره سه نفریم هر روز استفاده میکنم

الجي شنيدك زود ب زود خراب ميشه