2777
2789
سیب بدون پوست رنده کن برار قهوه ای رنگ بشه بخورش.چای غلیظ با نبات خوبه.نوشابه سیاه هم شنیدم خوبه.نخو ...

همه رو خوردم فقط نخودچی نخوردم البته ندارم که بخورم ....سنجد زیاد خوردم اثری نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب بدون پوست رنده کن برار قهوه ای رنگ بشه بخورش.چای غلیظ با نبات خوبه.نوشابه سیاه هم شنیدم خوبه.نخو ...

یه چیزی بگم همه نباتو برای دلپیچه پیشنهاد میدن 

ولی من بر عکس یبوست میشم میخورم با چای واقعا جوابه

نبات شل میکنه

نه نبات رو میزاری ذوب میشه و با عرق نعنا قاطی میکنی درمان اسهال هس برا کسایی که سردی کردن و اسهال شدن

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

چقدر مثلا ؟؟؟؟

یه یاشق

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
دقیقا تو گوگل سرچ کن نباتو برای درمان یبوست پیشنهاد میده راستی نکنه مسموم شدی اگه اینطور باشه فقط دا ...

هیچ علامت دیگه ای ندارم هیچی هم نخوردم ...آمپول و سرم هم زدم