2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست
نه عزیز خواهر من هم کلا زخم دهانه رحم داشت ولی بازم باردار شد و زایمان کرد اونم تو سن ۳۸سالگی زخمش ب ...

سلام عزیز خوبین؟میگم من انگشتمو اندازه یه بند و نیم میبرم داخل واژن یه چیزی احساس میکنم انگار رحمه

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

موقعی که خم میشم زیر نافم احساس سنگینی میکنم

حالا اگه رحم انقدر پایین باشه پس ممکنه انگشتم به کیسه آب رسیده باشه و کیسه آب پاره شده باشه😭

اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم تقصیر تو نبودبچه که اونقدر پایین نیستحتی اگه دهانه رحمت زخم شده باشه بازم ربطی به سقط نداره ...

سلام عزیز خوبین؟میگم من انگشتمو اندازه یه بند و نیم میبرم داخل واژن یه چیزی احساس میکنم انگار رحمه

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

حالا اگه رحم انقدر پایین باشه پس ممکنه انگشتم به کیسه آب رسیده باشه و کیسه آب پاره شده باشه😭

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم واژن طولش از انگشت شما بیشتره بعد واژن ام دهانه رحمه تازه اونم رد کنی میرسی به رحم و کیسه آ ...

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
می دونم حالت بده ولی واقعا ازافکارت و حرفات عصبی شدم توکه انقد اطلاعاتت کمه چطور میخوای مادربشی اصلا ...

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
یکم راجب بدنتون مطالعه داشته باشین جنین در رحم رشد میکنه رحم زیر مثانه اس شما انکشتت رسیده به مثانه ...

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
بعدازدهانه رحم مهبل هست که اندازه یک مداده بعد رحمه وموقع نزدیکی هم به رحم نمیرسه

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعیی داری اینارو میگی مگه بچه تو واژنه

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
کیسه اب هرچقدرهم پایین باشه قابل دسترسی که بخوای هم دست نمیخوره خیالت راحت اون فقط اتفاق بودهمین

خیلی پایین نیست؟

ممکنه افتادگی رحم باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیز خوبین؟میگم من انگشتمو اندازه یه بند و نیم میبرم داخل واژن یه چیزی احساس میکنم انگار رحمهخی ...

سلام خانم گل 

بعید میدونم دهانه رحم الان بسته اس به این راحتی ها ام باز نمیشه ضمنا کیسه آب پاره بشه ازت خونابه  خارج میشه 

دهانه رحم تپ خیلی بالاتر از این حرفاست درد شکم تم بخاطر کشیدگی پوست یا از عوارض بارداریه اگه خودت چیز غیر طبیعی احساس نمیکنی نه اتفاقی نمی‌افته

اگه خیلی ام نگرانیی یه دکتر برو عزیزم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
سلام خانم گل بعید میدونم دهانه رحم الان بسته اس به این راحتی ها ام باز نمیشه ضمنا کیسه آب پاره بشه ا ...

عزیزم بچم یک ماه پیش سقط شده

میگم این دلیل سقط بوده؟

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم بچم یک ماه پیش سقط شدهمیگم این دلیل سقط بوده؟

متاسفم عزیزم

قطعا نه خانم گل حتی اگه انگشت کاملا وارد واژن بشه بازم به دهانه رحم نمیرسه ببین حتی گوگل ام سرچ کنی همینو میگه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
متاسفم عزیزمقطعا نه خانم گل حتی اگه انگشت کاملا وارد واژن بشه بازم به دهانه رحم نمیرسه ببین حتی گوگل ...

حتی اگه افتادگی رحم داشته باشم بازم نمیرسه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیز خوبین؟میگم من انگشتمو اندازه یه بند و نیم میبرم داخل واژن یه چیزی احساس میکنم انگار رحمهخی ...

سلام عزیزم ممنون سلامت باشیدرحم بزرگ میشه پایین که نمیاد

و اینکه دهانه ی رحمت الان بسته س قرار نیست به همین سادگی کیسه آبت آسیب ببینه