2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتماکنجکاوشدی ببینی چقدر دستت فرومیره شیطنت کردی بچه اول تون به حساب میومد

نه نمیدونم بخاطر این بود که داخل غیر طبیعیع بود میخواستم انگشتمو ببرم ترشحاتمو بیارم ببینم چجوریه

اللهم عجل لولیک الفرج
نه نمیدونم بخاطر این بود که داخل غیر طبیعیع بود میخواستم انگشتمو ببرم ترشحاتمو بیارم ببینم چجوریه

خب ترشحات خواه ناخواه بیرون میادنیازی نبود نکنه چون دهانه رحم بیشترازحدمعمول باز بوده متوجه ترشحات شدی خواستی تمیزکنی

انگشت چ فرقی میکنه آلت ک کلفت تر و زمخت تر

میگم اتفاقا شاید چون کوچیک تره بتونه بره داخل رحم

ولی دو بند انگشت که داخل رحم نمیره نه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
خب ترشحات خواه ناخواه بیرون میادنیازی نبود نکنه چون دهانه رحم بیشترازحدمعمول باز بوده متوجه ترشحات ش ...

نمیدونم واقعا چرا اونکارو کردم استرس داشتم اصلا فکرنمکردم ممکنه مشکل ایجاد کنه

اللهم عجل لولیک الفرج
میگم اتفاقا شاید چون کوچیک تره بتونه بره داخل رحمولی دو بند انگشت که داخل رحم نمیره نه؟

وای تروخدا چی میگی اصلا ربطططط نداره بچه تو رحمه یعنی انگشتت رفته تو رحم 

ی دهانه رحم هم نرسیده 

تو دستتو کردی توی واژنت عزیزم 

وای تروخدا چی میگی اصلا ربطططط نداره بچه تو رحمه یعنی انگشتت رفته تو رحم ی دهانه رحم هم نرسیده تو دس ...

واقعا؟اونایی که معاینه میکنن که تا ته انگشتو میبرن داخل فقط به دهانه رحم میرسه؟داخل رحم نمیره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد چجوری به زندگی برگردم چجوری ادامه بدمولی چند نفری بهم گفتن که اگه خدا ...

عزیزم کیسه ابو بایک میله دراز پاره میکنن اونقدر که دوره 

مال منو با یه میله نازک بلند پاره کردن 

نگران نباش تقصیر شمانبوده

چند نفری هم گفتن اگه سقط به این آسونی میبود همه دنبال راه های غیرقانونی نبودن یه انگشت میکردن و تمام

بیخیال بابا

الکی خودتو مقصر ندون

ب این راحتی نیس ک سقط

فکردی الکیه دختر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خودمم نمیدونم چرا این کار احمقانه رو کردمولی انگار دنیا رو سرم خراب شدهفکرنکنم بیشتر از دو بند انگشت ...

بیخیال بابا ازاون نیس پس رابطه داری چی اونکه دیگه دوتاانگشت حساب میشه