2777
2789
عنوان

تلفظ اشتباه حروف

179 بازدید | 9 پست

سلام دوستان پسر من تازه ۵ سالش شده و یه سری حروف رو اشتباه تلفظ میکنه بردمش گفتاردرمانی ارزیابی کرد گفت هیچ مشکلی نداره اما بعضی حروفو اشتباه تلفظ میکنه و باید هفته ای دوبار بیاریش تا باهاش تمرین و تکرار کنیم و به خودتم تکنیک یادبدیم توخونه باهاش کار کنی تا عید مشکلش حل میشه اما هزینش برای من زیاده به نظرتون با تمرین خودم و فرستادنش به پیش دبستانی مشکلش حل میشه ؟

ممنونم عزیزم  خودمم حس کردم گفتاردرمانی خیلی استرس زا بود واز کسایی که اومده بودن هم پرسیدم میگفتن این مشکل اصلا خاص نیس خودت باهاش تمرین کن و ببرش تو جمع با بچه ها بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آقام.

چه مسخره بازیه؟

هی انگ میذارین رو بچه.

بابا بذارین چارتا کلمه غلط غلوط بگه بخندین،حال کنین،خاطره شه،بچه الانش شیرینه.بزرگتر که میشه با تعامل بیشتری که داشته باشه خودش مخارج حروف رو یاد میگیره.مگه قراره مثل بزرگترا حرف بزنه؟

علی ای حالٍ،من حیث المجموع،اینارو بگه راضی هستین؟

من آقام.چه مسخره بازیه؟هی انگ میذارین رو بچه.بابا بذارین چارتا کلمه غلط غلوط بگه بخندین،حال کنین،خاط ...

ممنونم از نظرتون والا به خدا من مشکلی ندارم و میدونم که پسرم به زمان بیشتری نیاز داره تا درست تلفظ کنه اتفاقا خیلی زیاد حرف میزنه و همه کلمات و جملاتم بلده اما امان از بقیه 

هر حرفی رو اشتباه تلفظ کنه کلاس اول موقع املا نوشتن هم اشنباه مینویسه و کلی عقب میمونه از بچه های دیگه

حتما ببر گفتاردرمانی استرس زا هم نیس اکه حس خوبی نگرفتی یه مرکز دیگه ببرش

در ضمن توی سنجش کلاس اول هم ایراد میگیذن تلفظ اشتباه حروف رو و ارجاع میدن گفتاردرمانیاز الان ببری حل ...

من مشکل اصلیم با هزینه زیادش بود و اینکه خود دکتر گفت از همه نظر طبیعیه و تلفظش با تمرین و تکرار حل میشه من میگم اگه خودم باهاش تمرین کنم و ببرمش پیش دبستانی و توجمع قرار بگیره بهتر میشه یانه البته یه سری حروف رو پارسال اشتباه میگفت که به مرور درست شد  

من مشکل اصلیم با هزینه زیادش بود و اینکه خود دکتر گفت از همه نظر طبیعیه و تلفظش با تمرین و تکرار حل ...

تو گوگل سرچ کن بنویس اموزش مثلا ر در گفتاردرمانی

چندماه کار کن ببین اگه بهتر شد ادامه بده

اموزش تصویری و تو اینستا هم گفتاردرمانگر هستن ازونا هم میتونی کمک بگیری

ممنونم از نظرتون والا به خدا من مشکلی ندارم و میدونم که پسرم به زمان بیشتری نیاز داره تا درست تلفظ ک ...

ول کن بقیه رو.بچه شما هیچ مشکلی ندارد.اتفاقا به این بچه ها میگن شیرین زبون.

تو رو خدا به خودمونم باید اهمیت بدیم.

مگه قراره همه چیمونو بذاریم تو ویترین که بپسندن؟

وقتی از نوع حرف زدنش میخندین،اون نمیخنده؟

اون شاد نمیشه؟خنده شو چند قیمت میذاری؟

فردا بزرگ میشه و دیگه هیچ دسترسی ندارین واسه این نوع شادی.

شاد باشین.