2777
2789
عنوان

عشقو باور دارین🤷

192 بازدید | 16 پست

من دیگه باورش ندارم خدایی خیلی سادگی کردم گول حرفاشو خوردم تو دوسال نشناختمش نفهمیدم عشق نبوده  فقط یه هیجان و حس زود گذر بوده  بعد کلی خاطره فقط به یک ماه زمان نیاز داشت تا منو یادش  بره  همون ادمی که بهم میگفت قبل خاب تصورت میکنم بغلم کردی برمیگرده بهم میگه فراموشت کردم 👍🙂 دیگه هیشکیو باور ندارم  تنها کسی که دلش واقعا واست میسوزه خونوادته نه  غریبه🙌

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

منم دیگه قبول ندارم بعد از اون بلایی ک اون سرم اورد

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیگه قبول ندارم بعد از اون بلایی ک اون سرم اورد

بخدا انقدری قبولش داشتما  میگفتم یروزی برسه  همه بهم نامردی کنن گفتم  این  باهامه  دوستام  میگفتن دختر وفا نداره😄 گفتم نه  این  اینجوری  نیس  همونی که قبولش داشتم  یکار کرد دیگه هیشکیو باور نکنم

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

اکثر عشق های امروزی عشق نیس هوسه که ناشی از هورمون ها هست که منم قربانی همین هورمون ها شدم ونابود

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
اکثر عشق های امروزی عشق نیس هوسه که ناشی از هورمون ها هست که منم قربانی همین هورمون ها شدم ونابود

چند وقت طول کشید

چند وقت طول کشید

وآسه من ۶ سال طول کشید متاسفانه تو یکی از تاپیک ها که پر بازدید شده اگر حوصله داشتید بخونید میفهمین چی سرم اومد 

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
وآسه من ۶ سال طول کشید متاسفانه تو یکی از تاپیک ها که پر بازدید شده اگر حوصله داشتید بخونید میفهمین ...

صفحه دوم اونیکه نوشته بعد ۶ سال رابطه عاشقانه

وآسه من ۶ سال طول کشید متاسفانه تو یکی از تاپیک ها که پر بازدید شده اگر حوصله داشتید بخونید میفهمین ...

حتما میخونم کسی  که این ضربه خورده حتما درک میکنه  ۶سال هم خدایی خیلیه  من دوسال  تمام باهاش بودم  خدایی دلم به حال خودم  میسوزه  که باورش کرذم  از طرفی  خیلی  دلتنگشم خیلی زیاد  دیگه من  تو اینده کسی  بیاد  بگه  عاشقتم من چجوری  باور  کنم کخ  اینم  مث  همون نیست

حتما میخونم کسی که این ضربه خورده حتما درک میکنه ۶سال هم خدایی خیلیه من دوسال تمام باهاش بودم خ ...

ببنین من عمرم گذاشتم پای آدمی که اصلا وقتی تاپیکو بخونی باورتون نمیشه آنقدر نامرد،دست کل نامردهای دنیارو از پشت بسته ..شاید داستان زندگی منو بخونین یکم به خودتون دلداری بدین که حداقل جا من نیسین وحالتون بهتر شه...واینکه چون این کاربری دست چند نفره واسه من صفحه ۲ هست بقیش مال دوستمه

اره اینو هی تکرار میکنم میگم که اگه ازدواح  میکردم چ شری میشد واسم  کوچکترین چیزی  میگفتم  یا طلاق  میخاست یا خیانت میکرد  اخه تو این دوسال اون روی بی لیاقتشو ندیده  بودم  هنوز  یاد  حرفا  کاراش  میفتم  میگم  چیشد  که اون شده این به هرحال بیخیال  ناراحتی دارم اخه دوسال  باهام بود اما ولش میگذره  روزی برسه  به این روزا بخندم    

فقط تنها کاری  که کرد این  بود  که من دیگه کسیو باور  ندارم من از کجا  بفهمم  اگه تو زندگیم  ی نفر  دیگه بیاد مثل اون نیس  اعتمادمو به همه از دست دادم

این روزا سخته ولی میگذره،آره یه روز میاد که نسبت بهش بی تفاوت ترین میشی و حتی اگه اون بخوادت تو دیگه ...

واقعا دلم نمیاد  چیزایی که بهم دادو دور بندازم  میدونم بد کرده باهام  ولی باز  دلم میسوزه بندازمشون دور🥲

من واسش وسایل نقاشی  خریده بودم  چجوری باهاش  کار میکنه یادم  نمیفته🥲