2777
2789

از دیروز یه کف دست نون خوردم همین .

هر چی خوردم به مردم نرسیده بالا آوردم 

رفتم دکتر گفته باید بیای بستری بشه 😑😑😑😑

اصلا از حاملگي خوشم نیامد 

بعضیا حامله میشن از روزای عادی هم حالشون بهتره 

اونوقت من حسرت یه لیوان آب خنک یه هفته تو دلم مونده

یا فاطمه زهرا#

عزیزم چندهفته ای؟

دیگه مادرشدن سختی خودشو‌داره

من‌از ۵هفتگی تا ۱۲هفتگی وزن کم کردم هیچیم نمیتونستم بخورم از طرفی دردعضلانی داشتم دستامو‌با آتل بسته بودم

همش میگفتم وااای اصلا دلم نمیخواست حامله باشم

خداروشکر بعد ۱۲هفته همه علائم خوب شدن 

از ۲۰هفته ام تکوناشو‌ که حس کردم قند تو دلم اب شد و خداروشکر میکنم تحمل کن میگذره این دورانم خدا مادرارو خیلی قوی آفریده بیمارستام تقویتی میزنه برات سرحال میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چندهفته ای؟دیگه مادرشدن سختی خودشو‌دارهمن‌از ۵هفتگی تا ۱۲هفتگی وزن کم کردم هیچیم نمیتونستم بخو ...

من یازده هفته امه .

تقریبا دو هفته پیش علائم شروع شد ولی به این شدت نبود 

دیروز پنج بار بالا آوردم 

رفتم زیر سرم آمپول عضلانی و قرص داد گفت اگه خوب نشدی امروز حتما بیا بستری شو 

معده دردم دارم 

یا فاطمه زهرا#
منم بشدت بد ویارم و تهوع شدید . اون وقت مادرشوهرم میگه تو عجیبی! مردم ک اینجوری نمیشن

بخدا که منم خواهرشوهر تازه فارغ شده ،اصلا اینجوری نبود 

اینقدر خوب بود کاراشو می‌کرد بچشو می‌برد مدرسه 

یا فاطمه زهرا#
من یازده هفته امه .تقریبا دو هفته پیش علائم شروع شد ولی به این شدت نبود دیروز پنج بار بالا آوردم رفت ...

دکترت بهت قرص نداد برای معدت؟اون معده درد واسه اینه خالیه معدت داره فشار میاره

بیسکوییت خشک دوست نداری؟بدت میاد؟اون اسید معده رو جمع میکنه نمیذاره عوق بشی🤢 ساده باشه شور نباشه با اب یخ یخ بخور یکم 

بخدا که منم خواهرشوهر تازه فارغ شده ،اصلا اینجوری نبود اینقدر خوب بود کاراشو می‌کرد بچشو می‌برد مدرس ...

خواهر شوهر منم هم بارداری کاملا عادی بود حالش ، هم بعد سزارین سرپا و بدون درد   

دکترت بهت قرص نداد برای معدت؟اون معده درد واسه اینه خالیه معدت داره فشار میارهبیسکوییت خشک دوست ندار ...

چرا دو تا سه قرص داد ولی درد معدم زیاده گفت اگه خوب نشدی بیا بستری شو

یا فاطمه زهرا#