2777
2789
عنوان

دارم کم کم به این میرسم که

262 بازدید | 24 پست

وقتی قبلا میدیدم کسی دزدی می‌کرد یا ببخشید تن فروشی میکرد میگفتم خب چیزی که زیاده کار

بره کار کنه

الان خودم در به در دنبال کارم

نیست که نیست

انگار حق دارن که اینکارو میکنن؟

همه سابقه کار میخوان

سابقه کار رو که نمیشه تو شکم مادر به دست آورد

حتی حاضرم یک ماه براشون رایگان کار کنم تا یاد بگیرم

کار خاصی هم نمیخوام

چیدمان قفسه هایپرمارکت و اینا

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاا

اما اخه این‌حرف منطقی نیست

ادم‌باید از یجا شروع‌کنه بالاخره یه روز همه از صفر بودن

اما الان اکثر افراد به دنبال کسی هستن ک ۵۰ درصده ، خب نمیشه که

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

برو تو شغل ازاد مثل مکانیکی و لوله کشی برق کاری اینا درامد خوب دارن برو یجا شاگردی پیش یکی و بعد کسب ...

خانمم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
خوب بگومن قبلا چیدمان فلان هایپرمارکت بودم الان خونه عوض کردیم از آنجا بیرون اومدم اونا که نمیرن پیگ ...

واقعا نمیرن برا پیگیری؟

ایشالا به اون مرحله که بفهمی بعضی صاحب کارایه خوک با یه پایین تنه هستن هیچوقت نرسی

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
برو تو شغل ازاد مثل مکانیکی و لوله کشی برق کاری اینا درامد خوب دارن برو یجا شاگردی پیش یکی و بعد کسب ...

ما یه ایران دیگه زندگی میکنیم   

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

دیگه ته تهش چیزی که زیاده خدمتکاری و پرستاری از سالمند پوشکی…اگه واقعا کسی بخواد کار کنه و نره سراغ راههای راحت تر

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
2810