2777
2789
عنوان

درد و سوزش شدید مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست
ینی ممکنه مال این باشع ؟ من چیزی داخل نمیکنم ها آب فقط دهانه مقعد میگیرم تخلیه میشه بعدش

متوجهم عزیزم، اتفاقا برای تنقیه روده یه وسیله ای هست اگه از اون استفاده میکردی بهتر بود، ولی با شلنگ اب زیاد وارد روده میشه و زخم ایجاد میکنه، اصلا اب لوله کشی هم استریل نیست و مناسب اینکار نیست، شما دوسال مداوم داری انجام میدی و اسیب زدی به خودت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجهم عزیزم، اتفاقا برای تنقیه روده یه وسیله ای هست اگه از اون استفاده میکردی بهتر بود، ولی با شلنگ ...

بنظرت با رکتول درست میشه ؟ پماد همینی عکسش گذاشتمه ؟

بله عزیزم همینه، نوشته ی خودشو بخون ببین برا بارداری چی نوشته

و اینکه حتما با یکی دوتا دکتر داروساز هم مشورت کن که مطمئن بشی

اگه الان خیلی اذیتی همون قسمت بیرونی یکم پماد بزن و فعلا از اپلیکاتورش استفاده نکن تا بپرسی 

درکل شما اون روش تهاجمی اب رو هم دیگه انجام ندی التهاب و ورم بهتر میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
متوجهم عزیزم، اتفاقا برای تنقیه روده یه وسیله ای هست اگه از اون استفاده میکردی بهتر بود، ولی با شلنگ ...

راهی هست یجوری بی حس شه حداقل بتونم برم دسشویی؟ ... وقتی میرم دستشویی سوزش شدید دارم گریه میشم اصن 

بله عزیزم همینه، نوشته ی خودشو بخون ببین برا بارداری چی نوشتهو اینکه حتما با یکی دوتا دکتر داروساز ه ...

همون قسمت بیرونی رو زدم ولی اصلا دردش کم نشده هنوز 

بنظرت با رکتول درست میشه ؟ پماد همینی عکسش گذاشتمه ؟

بله عزیزم من با همین رکتول و شیاف انتی هموروئید کاسپین خودمو درمان کردم، البته که اثارش هنوز هست ولی خیلی بهتر شدم

ولی پماد رو خیلی باید استفاده کنی ، من ۴تا پماد استفاده کردم و هنوزم نیازه که بخرم، نمیدونم کار درستیه توی بارداری استفاده کنی یا نه

توی گوگل هم سرچ کن روش درمان هموروئید مقاله هارو بخون

تشت اب گرم و کگل هم خیلی کمک میکنه

راهی هست یجوری بی حس شه حداقل بتونم برم دسشویی؟ ... وقتی میرم دستشویی سوزش شدید دارم گریه میشم اصن

وای میفهممت خیلی بده 

زخم شدی که سوزش داری

کمپرس اب سرد میتونی بکنی

میتونی مقعدتو با همین پماد یا روغن زیتون چرب کنی که کمتر اذیت بشی، دستکش دستت کن

وای من که اصلا فشارم میوفتاد

همون قسمت بیرونی رو زدم ولی اصلا دردش کم نشده هنوز

روزی دوبار بزن مخصوصا شبا ، حداقل چندروز باید بزنی تا تاثیر کنه، ولی واقعا موثره

وای میفهممت خیلی بده زخم شدی که سوزش داریکمپرس اب سرد میتونی بکنیمیتونی مقعدتو با همین پماد یا روغن ...

چ بلایی بود بخدا بیچاره شدم میخام بشینم زاار بزنم از درد آخ چیکار کنم نمیتونم بشینم نمیتونم برم دستشویی حتی ادرار کنم بسکه درد دارع میسوزه

از طرفی باید جوش بچمم بزنم دارو چیزی روش اثر ندارع بد نباشه کلافه شدم