2777
2789
عنوان

چه روشی پوسته صورتو ازین رو به اون رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
یه هفته

اوو خوبه ک 

پاکسازی بری اوکیه ی جلسه ای میره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منظورت خوردن آب زیاده؟ یا کلا آب زدن ب پوست؟

خوردنِ آب زیاد، بعد از دو ماه قشنگ تاثیرشو میبینی هم اگه جوش میزنی جوشات به حداقل میرسنو خیلییی کم میشن و هم اینکه صورتو به طور طبیعی شفاف و پر میکنه

و اینکه تقریبا یک هفته هست که روزی پنج دقیقه با یخ گونه هامو به حالت دورانی و رو به بالا طوری که لیفت بشه ماساژ میدم حس میکنم گونه هامم برجسته تر و لپ‌گلی شدن

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردنِ آب زیاد، بعد از دو ماه قشنگ تاثیرشو میبینی هم اگه جوش میزنی جوشات به حداقل میرسنو خیلییی کم م ...

ممنون قشنگم

بعد اینکه در طول روز چند لیوان آب مثلا منظورته؟ بالای۸؟

و اینکه اول صبح قبل از خوردن صبحانه اینا آب ولرم میخوری؟ 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ممنون قشنگمبعد اینکه در طول روز چند لیوان آب مثلا منظورته؟ بالای۸؟و اینکه اول صبح قبل از خوردن صبحان ...

اگه تازه میخوای شروع کنی همون روزی ۸ لیوان کافیه و میتونی داخل ۲۴ساعت این ۸ لیوانو تقسیمش کنی، به این صورت که قبل از ناهار دو لیوان آب بخوری بعدش دو لیوان، عصر دو لیوان دیگه و اخر شب هم دو لیوان.

من کلا خیلی کم پیش میاد صبحانه بخورم صبحانم درحد یه کافی‌میکس یا دمنوشه(چون دمنوش رازیانه رو هم الان چندوقته شروع کردم میخورم) ولی بله ناشتا هم حتما آب میخورم ولی الان چون تابستونه و هوا گرم شده همونطوری سرد میخورم بعضی وقتا هم برای رفع عطش چند قطره لیمو میچکونم داخل آب.

یه مدت که گذشت و به این روتین عادت کردی دیگه میتونی مثل من دو تا بطری بزرگ هم در طول روز بخوری من چون هدفم پر تر شدنه صورتمم هست و دیگه عادت دارم یه بطری از این نوشابه خانواده ها رو از صبح تا عصر تموم میکنم بطری دومی هم از عصر تا اخر شب

چون من راه هم زیاد میرم بیشترش جذب میشه.

خواهش میکنم عزیزدلم💋🩷

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اگه تازه میخوای شروع کنی همون روزی ۸ لیوان کافیه و میتونی داخل ۲۴ساعت این ۸ لیوانو تقسیمش کنی، به ای ...

کلی ممنونم ازت مهربون😍🫂

بعد زیاد دسشویی نمیری ک کلافه بشی😐😂؟

کلی ممنونم ازت مهربون😍🫂بعد زیاد دسشویی نمیری ک کلافه بشی😐😂؟

خواهش میکنم کاری نکردم خوشگل من😍

من الان دو سه ساله که روزانه آب زیاد میخورم. روزای اول فشارش به حدی زیاد بود که گاهی کلافه میشدم و حرصم در میومد😂 بعد خواهرم زودتر از من این روتینو شروع کرده بود و وضعیتش خیلی بهتر از من بود و میدیدم عادت کرده انگیزه میگرفتم🤣 

بعد از یمدت مثانه ی ادم عادت میکنه و دیگه به اون شدت واکنش نشون نمیده، منم روزای اول خیلی میرفتم ولی الان شاید ۴،۵ بار در طول روز برم که به نسبت آبی که استفاده میکنم خیلی خوبه اونم با تاخیر چون بعضی وقتا زورم میاد😂

کلا اب خیلی خوبه جدا از بحث زیبایی و طراوتش همینکه مثانه رو به کار میندازه و باعث میشه زود به زود بری عالیه واسه سلامتی و دستگاه گوارش بدن

خواهش میکنم کاری نکردم خوشگل من😍من الان دو سه ساله که روزانه آب زیاد میخورم. روزای اول فشارش به حدی ...

چقد عالیییی😍😍😍

انشاءالله منم از کم شروعش میکنم😁🥰

خیلی ممنونم جانِ دلم لطف کردی ب این خوبی توضیح دادی و وقت گذاشتی مهربون جان🫂

چقد عالیییی😍😍😍انشاءالله منم از کم شروعش میکنم😁🥰خیلی ممنونم جانِ دلم لطف کردی ب این خوبی توضیح د ...

کاری نکردم خوشگلم😍 انشالله عالی شروعش میکنی و نتیجه میگیری عزیزدلممم❤️💋❤️