2777
2789
عنوان

بارداری

118 بازدید | 16 پست

سلام خانوما میگم من ۱۱هفتمه تابه دیروز اصلا کمردردنداشتم ولی دیروز یکی دوساعت کمرم شدید دردگرف جوری که پاهامم دردمیکرد ولی امروز اونجوری نیستم بنظرتون واسه جنین اتفاقی افتاده؟

نه عزیزم ...حتما یه کوچولو این چند روز خسته شدی 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

فکر کنم اگ خدایی نکرده با لکه بینی همراه باشه خطر داشته باشه..

من ۱۱هفته کمر درد شدید داشتم بعدش در خد چند ساعت لکه داشتم و شیاف زدم دیگ لکه نداشتم ولی کمر دردم همچنان هست مخصوصا وقتی شیاف میزنم ..

ترشحات نداری؟ ک از عفونت باشه؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ...حتما یه کوچولو این چند روز خسته شدی

شما الانم ک باردارین با چرخ کار میکنید؟ 

من بعد خیاطی کمر درد گرفتم و لکه دیدم از اونروز شیاف میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم اگ خدایی نکرده با لکه بینی همراه باشه خطر داشته باشه..من ۱۱هفته کمر درد شدید داشتم بعدش در خ ...

اها،نه من اصلا لکه بینی نداشتم وندارم،ولی عفونت چرا ترشح سبز رنگ یه چن روز پیش داشتم وهی هرازگاهی ازوختی باردارشدم میاد ولی نه هرروز

شما الانم ک باردارین با چرخ کار میکنید؟ من بعد خیاطی کمر درد گرفتم و لکه دیدم از اونروز شیاف میزنن

من اگه سفارش داشته باشم میشینم پشت چرخ فقط باید مثل قبل مداوم نباشه ...مثلا یه ساعت بشینم پشت چرخ یکی دو ساعت استراحت 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اها،نه من اصلا لکه بینی نداشتم وندارم،ولی عفونت چرا ترشح سبز رنگ یه چن روز پیش داشتم وهی هرازگاهی از ...

منم این ترشح رو دارم 

شاید ب خاطر فعالیت یا عفونت باشه 

نترس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترتون بهتون دارونداده بخاطرعفونت؟

پماد کلوتریمازول دو درصد داد 

یکی از کاربرا کفت هفت روز بیشتر نزنی دکتر ب من اینجوری گفته....

منم ترسیدم فقط هفت روز  زدم تا مجدد برم دکتر ازش بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پماد کلوتریمازول دو درصد داد یکی از کاربرا کفت هفت روز بیشتر نزنی دکتر ب من اینجوری گفته....منم ترسی ...

اها من هنوز هیچی استفاده نکردم بایدبه دکتربگم،یبارگفتم گف زیرلباستوزود زود عوض کن هفته۵بودم

اره،من میتونم۱۱هفته و۲روز برم سونو غربالگری اول؟نگرانم اونجوری صدای قلبشو بشنوم راحتترمیشم

دقیقا منم این احساس داشتم ولی نرو دوختم یازده هفته رف گف کوچیکه ۱۲هفتع بیا  تازه جای خوب و معروفم رفته بودصبر کن ۱۲هفته دو روز برو ،،، نگران نباش چیزی نیس ، فقط لکه بسنیه ک میگن خطر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810