2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته چ دسری درست کنم

91 بازدید | 9 پست

ک آسون باشه زودم اماده بشه؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حلوا

😄 ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرنی و بیسکویت فرنی رو درست کن بعد لایه لایه بیسکویت بزار و فرنیبعدش بزارش تو یخچال بعد یک ساعت بخور

ممنونم 😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پودینگ

۲ لیوان شیر و ۱ لیوان اب و ۷ قاشق نشاسته وکمی زعفرون و ۸ قاشق شکر و کمی گلاب رو قاطی کن به غلظت فرنی رسید خاموشش کن 

کمی توی ظرف تک نفره یا لیوان یا کاسه بریز وسطش بیسکوییت خرد شده یا پتی پور کامل یا ساقه طلایی کامل بزار و دوباره یه لایه دیگه بریز و بعد بزار یخچال تا ببنده و خنک شه

میتونی یکی از لایه ها کاکائویی کنی

میزان شکر رو اخرای کار تست کنین اگه کم بود بیشترش کن

میزان نشاسته هم اگه کم بود یه قاشق نشاسته رو با کمی اب سرد قاطی کن و بریز توی موادت و دوباره  هم بزن  و اگه نشاسته زیاد بود اب بهش بزن

در کل با شیر درست میشه من واسه برکتش اب میزنم

اگه نشاسته هم کم داشتی میتونی کمی ارد هم بزنی

در کل هر چه عشقت رسید بزن

حتی من با قهوه فوری هم دو رنگش کردم😅

اگه حال این کارا رو هم نداری ژله درست کن😂

فرنی و بیسکویت فرنی رو درست کن بعد لایه لایه بیسکویت بزار و فرنیبعدش بزارش تو یخچال بعد یک ساعت بخور

منم همین مد نظرم بود

حتی بعضی مواقع لایه اخر رو کمی ژله میزنم خیلی خوشمزه میشه😍همه هم عاشقش میشن

پودینگ۲ لیوان شیر و ۱ لیوان اب و ۷ قاشق نشاسته وکمی زعفرون و ۸ قاشق شکر و کمی گلاب رو قاطی کن به غلظ ...

عشقمی😍🤍

دیر دیدم پیامتو ژله بستنی درست کردم😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقمی😍🤍دیر دیدم پیامتو ژله بستنی درست کردم😄

نوش جانت

اینم امتحان کن

اصلا هیچوقت کاری به دستور اصلی نداشته باش هر جی میبینی داری با همون یه چیزی سر هم کن

توی دستور اصلی پودینگ تخم مرغ هم داره ولی من از این تخم مرغه حس خوبی نمیگیرم و حذفش کردم😂

نوش جانتاینم امتحان کناصلا هیچوقت کاری به دستور اصلی نداشته باش هر جی میبینی داری با همون یه چیزی سر ...

قبلا درست کردم مثل کرم کارامل شده بود😄

همه دوس داشتن..

1
5
10
15
20
25
30
35
40