2777
2789

قلبم داره مچاله میشه خستم از این حس من از هیچ چی رضایت ندارم از رشتم بدم میاد از آدما از خودم واقعا میرم تو اینستا میبینم بقیه چقدر هنرمندن بعضیاشون میگم من چیکار کردم یه بلاتکلیف سردرگم 🙃💔

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۰تو چی ؟حس میکنم زندگیم داره الکی میگذره و حس پوچی دارم اینکه از خونوادم دورم هم بی تاثیر نیس 💔 ...

منم ۲۱ دانشجوام اصلا تو رشتمم بلاتکلیفم درمونده شدمم

منم ۲۱ دانشجوام اصلا تو رشتمم بلاتکلیفم درمونده شدمم

منم فرهنگیان میخونم خوبه ها ولی احساس میکنم می‌تونستم رشته بهتری بیارم مث دندون و پزشکی اگه پشت میموندم الان دختر خالم داره پزشک میشه خیلی تاسف میخورم واسه خودم 🥲 خیلی از دانشگاه بدم میاد خیلی 

منم فرهنگیان میخونم خوبه ها ولی احساس میکنم می‌تونستم رشته بهتری بیارم مث دندون و پزشکی اگه پشت میمو ...

وای من دائم حسرت میخورم واسه فرهنگیان و خب تو تکلیفت معلومه با خودت شاید مرخصی بگیرم کنکور فرهنگیان بدم

وای من دائم حسرت میخورم واسه فرهنگیان و خب تو تکلیفت معلومه با خودت شاید مرخصی بگیرم کنکور فرهنگیان ...

آره عزیزم بخون

به نوعی خوبه تکلیفت معلومه و حقوق داری از اول

ولی خب چشم و هم چشمی میکنم من احساس میکنم اگه یه سال پشت میموندم بهتر بود بعدم من کلا آدم درون‌گرا و کم حرفیم کنفراس و اینا خیلی‌ سخته بدم سرکلاس همین دودلم کرده 🫠

آره عزیزم بخونبه نوعی خوبه تکلیفت معلومه و حقوق داری از اولولی خب چشم و هم چشمی میکنم من احساس میکنم ...

البته که منم خیلی خودمو مقایسه میکنم مثلا با دختر عمه هام که دوتاشون فوری شاغل شدن یکیش اتاق عمل خونده اون‌یکی معلمه وای دوستم داروسازی ایتالیا میخواد بره بخونه نمیدونی چقدر خودمو مقایسه کردم باهاش