2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بین مهندسیای تهران بهترین جو دانشجوییو دانشگاه تهران داره

بعد امیرکبیر

بعد شریف

علم و صنعت و خواجه ولی خیلی تحفه نیستن بچه هاش(بیشتر هم پسرا منظورمه)

بقیه دانشگاها رو نمیشناسم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من یک رشته خیلی عالی علوم پزشکی تهران خوندم که غیر از سهمیه‌ای‌ها بچه‌ها تقریبا هم‌سطح بودن‌. الان یک رشته خیلی معمولی علامه می‌خونم که تفاوت بین دانشجوها خیلی زیاده. یکی که نتونست ادامه بده، قبل امتحانات ترم دو انصراف داد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
از بین مهندسیای تهران بهترین جو دانشجوییو دانشگاه تهران دارهبعد امیرکبیربعد شریفعلم و صنعت و خواجه و ...

از چه لحاظ ؟ درسی یا کلا جو بین بچه ها ؟

اخه شنیدمم میگن دانشگاه شریف جوش خیلی سیاسیه 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
از بین مهندسیای تهران بهترین جو دانشجوییو دانشگاه تهران دارهبعد امیرکبیربعد شریفعلم و صنعت و خواجه و ...

دخترا چی مثلا دخترای خواجه درسته قبلا همه اهل دوس پسر بودن یا کراش زدن اینا ولی اونایی ک تهران بودن اینطوری نبودن ؟

از چه لحاظ ؟ درسی یا کلا جو بین بچه ها ؟اخه شنیدمم میگن دانشگاه شریف جوش خیلی سیاسیه

جو بین بچه ها

نه شریف سیاسی نیست،فقط یه قشری توش زیادن😅

امیرکبیر و تهران هم هر موقع اتفاقی بیفته سیاسی میشن

وگرنه آرومن تو حالت کلی

از نظر درسی هم که هر ۵ تا دانشگاهی که گفتم قوی ان بچه هاش

یچیزی هم از محیط دانشگاه شنیدم میخوام ازت بپرسم چجوری میشه دختری مثلا ترم یک یا دوعه بعد با پسر دوره ارشد ممکنه وارد رابطه بشه یا عاشق بشه دیدی همچین چیزی از هم دوره ای ها خوشش نیاد

جو بین بچه هانه شریف سیاسی نیست،فقط یه قشری توش زیادن😅امیرکبیر و تهران هم هر موقع اتفاقی بیفته سیاس ...

برای اپلای چرا میگن ارشد به دکترا خیلی بهتره تا لیسانس به ارشد خب اونور میشه کار کرد اگه فاندم ندن

دخترا چی مثلا دخترای خواجه درسته قبلا همه اهل دوس پسر بودن یا کراش زدن اینا ولی اونایی ک تهران بودن ...

نه بابا

ربطی نداره

مسئله کراشم که یه چیز طبیعیه تو دخترای ترم اولی همه دانشگاها

همشون میزنن

ولی معمولا رو پسرای بزرگتر