2777
2789
عنوان

از کی حس کردید بچتون رو دوست دارید

133 بازدید | 26 پست

من ماه شش وارد شدم و حس میکنم هنوز به میزان کافی عشق به بچه در من نیست 🥺 عذاب وجدان دارم 

شما کی عشق و علاقه مادری رو حس کردید؟ من بیشتر احساس مسئولیت بهش دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من وقتی من به دنیا اومدم تا یه هفته هم بهم شیر نداده 🤣😑بعد اون دوسم داشته اونم نه زیاد الان ولی خیلی دوسم داره 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستش داشتما، ولی اون عشق مادرانه رو بعد از دنیا اومدنش داشتم

حتی تا چند روز اول بعد از بدنیا اومدنش انگار یه جورایی تو بهت بودم! تو شکمم دنبال اون ماهی کوچولوی شیطون میگشتم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

از زمان بارداری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

ما در برابر کسایی که دوستشون داریم مسئولیم ، اگه احساس مسئولیت میکنی پس دوسش داری ، ما گاهی دوست داشتنمون رو با بقیه مقایسه میکنیم و فکر میکنیم دوست داشتنمون کافی نیست ، من میدونم روش دوست داشتنم نصبت به فرزندم مسئولانه است. وگرنه اینکه بچم تب کنه من بمیرم نه به کار اون میاد نه من

ازهمون اول ولی ویارای شدیدم خیلی نمیزاره فک کنم ذوق کنم بعداز ویاراخیلی توجه وذوق دارم قبلشم مواظبش بودم تو ویارام 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

بعضیاعین نوهستن وطبیعیه مثل یه چیز ناشناخته س بدنیا بیاد یابزرگتربشه حرکتای شدیدش رو حس کنی جون میدی براش وقتی دنیا بیادعین جونته عین قلبته بیرون بدنت دلت تنگ میشه برای تودلت بودن من سر سومیم خیلی یجوری بودم بعد زایمان افسرده دلتنگ توشکمم بودنش الان ۶ماهشه دخملم

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
2810