2777
2789

نمی‌دونم انگار سر نیم رخ هام به این نتیجه رسیدم حتی فیلمهایی که از خودم دیدم🥲🌷

میدونین که چی میگم🥲🥲🌹🌹🌹

الله ربنا

منم دقیقا سر نیم رخم عمل کردم و الان خیلی راضیم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انشالا اگه خدا بخواد ۸ روز دیگه عمل میکنم

انشالله نتیجه خوب باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
واقعا یعنی تمام رختون به هم نریخت؟جذابتر شدید به نسبت قبل کلا؟؟😍

نه خداروشکر

منم چون مشکل خاصی با بینیم نداشتم یکم میترسیدم

البته خود دکتر روز ویزیت بهم گفت تو از تمام رخ تغییر خاصی نمیکنی

البته خب بازم جمع و جور تر شد

ولی درکل قیافم خیلی یهتر شد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من فردا وقت عمل دارم من تمام رخ نمی رخم بده فرورفتگی و برامدگی داره و زبرگه

واسه منم نوکش بیشتر رو مخمه پف کرده از اون ورم خط روی بینیم که پره بینیم شاید بشه گفت زیاد کوچولو و جذاب نیستش انگار

بالاشم البته یه مقدار غوز داره

تازگیا اومده جلو دماغم

😍😍

الله ربنا
اره عزیزم همدردیم همه میگن بینیت ایراد نداره و خوبه ولی دلم میخواد ی تغییری داشته باشم😂

ایهیم😍😍من بیشتر تو فیلم ها بد میفتم وگرنه در واقع اونقدر هام ضایع نیستم مثل اون چیزی که موبایل یا لبتابم نشون میدن🙂

اصلا فاز اینا رو نمی‌فهمم من همونم یه بار خوب نشون میدن یه بار بد

الله ربنا
ایهیم😍😍من بیشتر تو فیلم ها بد میفتم وگرنه در واقع اونقدر هام ضایع نیستم مثل اون چیزی که موبایل یا ...

اگ حس خوبی نداری بهش عمل کن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
2810