2777
2789
عنوان

صبح بخیر چیکار میکنید کجا هستید 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست
سلام صبح شما ام بخیر😍منم طبق معمول سر کار و سر یه مریض بدحال😢

عزیزممم خسته نباشیی همیشه انشالله سرحال باشی ک حال مارو خوب کنی💕😁

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بیدار شدم ولی درازکشم یعنی حس خواب دارم بعدشم بلید یکم خونه رو مرتب کنم برم سراغ ناهار😵‍💫

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
عزیزممم خسته نباشیی همیشه انشالله سرحال باشی ک حال مارو خوب کنی💕😁

مرسی گوگولی پکوری💋

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️
صبح تو‌ام بخیر نشستم رو مبل هتل شوهرم بیدار بشه بریم دریا عکس بگیریم بعد ناهار بخوریم بریم تو آب😂

سلام خوبین صبح بخیر 

شما بنظرم خیلی دلتون پاکه و مهربونین 🤍

باردار هم هستین میشه برای کنکور من دعا کنید ؟

و ی چندتا چیز دیگه تو دلم ؟🥲

مرسییی پیشاپیش ♥️🥲

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
بیدارشدم حیاط روجاروکشیدم رفتم باغچه خیارچیدم نشستم بچه هابیدارشن خونه روتمیزکنم چای هم دم کردم

عشقم ساعت ۴ بیدار شدی اینهمه کار کردی🥴

من یکیشونم بخوام انجام بدم تا ۵ عصر طولش میدم😶💃🏻

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

سلام خوبین صبح بخیر شما بنظرم خیلی دلتون پاکه و مهربونین 🤍باردار هم هستین میشه برای کنکور من دعا کن ...

سلام عزیزم حتما گلم ❤️😍🌷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

از ۳صبح که تله موش صدا کرد تا الان خواب به چشمم حروم‌شد

واداشمو فرستادم نگاه کنه میگه تله موش رو نگرفته

مجدد تله رو فعال کردیم صبحانه پدرو اماده کردم دراز کشم تو رخت خوابم سرم داره میترکه

بشدت فوبیای موش دارم لعنت به هر چی موشه