2777
2789

بخدا ک هیچ دنگ و فنگی هم نداره بعدش صبر میکنی تا خون ریزیت تموم شه شاید ۱ماه اکه بینی و خون ریزی داشته باشی ک باید سونو بدی ک چیزی نمونده باشه مونده باشه هم قرص میدن بهت بدون درد تموم میشه

من اسنام سفط انجام داد ۲ماهه ک ب روال خودش برگشته الان دوساعت بود دردش فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش خیلی راحت میگذره 

دردش هم در حد پریوده

خدا نگهدارت باشه عزیزم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
قلبشون تشکیل میشه بچه های باهوش قلبشون دیرترتشکیل میشه زنداداشم هرجارفتیم هردکتروسونوگفتن سقط کن ندا ...

اخه جنین های من نه تنها قلب تشکیل ندادن بلکه در عرض ده روز از ۸ میلی متر، شدن ۴ میلی متر