2777
2789
عنوان

میک زدن انگشت شصت

97 بازدید | 6 پست

سلام خاتم ها لطفا کمکم کنید  دخترم ۲ سال و ۹ ماهش از بدو تولدش پستونک دادن نخورد شیر خودمم تا ۵ ماهگی خورد دیگه نخورد شیر خشک‌دادم الانم شیر پاستوریزه میخوره 

مشکلم اینجاست که انگشت شصتش میمکه و میخاب.

تلخک و هرچی بگین امتحان کردم ولی میخوره 

چیکار کنم ترک کنه 

با خدا باش پادشاهی کنی 

وای من دقیقا بچگی همین جور بودم هرکاری مامانم کرده بود جواب نگرفت اخرین کاری که نتیجه گرفت دستم رو گچ گرفتن لطفا شما زودتر اینکارو کن من بخاطر اینکه طولانی مدت اینکارو انجام داده بودم یکی از دندونای پیش بالاییم اومده جلو خیلی روی چهره تاثیر داره اخر هم مجبور شدم کامپوزیت کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه دیگه ترک‌نمیکنه چون خودمم از بچگی انگشتمو می‌خوردم الآنم که ۲۴سالمه هنوزم میخورم و ترک نکرد ...

اخه فرم دندون هاش خراب میشه 

با خدا باش پادشاهی کنی 
وای من دقیقا بچگی همین جور بودم هرکاری مامانم کرده بود جواب نگرفت اخرین کاری که نتیجه گرفت دستم رو گ ...

من چند باری دستش بستم .نمی تونست بخور گریه میکرد شوهرم ناراحت میشد بازش میکرد .مادر شوهرم میگه این باباش خورد اینم میخوره .باباش تا ۴ سالگی خورد دیگه نخورد .الان بعضی موقع ها شوهرم میخوره میگه عادت کردم 

با خدا باش پادشاهی کنی 
من چند باری دستش بستم .نمی تونست بخور گریه میکرد شوهرم ناراحت میشد بازش میکرد .مادر شوهرم میگه این ب ...

الان یه مدت اذیت بشه بهتر از اینکه بعد برای فرم دندوناش اعتمادبه نفسش پایین بیاد من خیلی روی اعتماد به نفسم تاثیر داشت قشنگ دندونم اومده بود جلو بخاطر همین اصلا نمیخدیدم دیگه قبل از دانشگاه رفتم کامپوزیت کردم