2777
2789
عنوان

کلاس اول دولتی یا غیر انتفاعی

82 بازدید | 11 پست

واقعااااا دو دلم ،نمیدونم چیکار کنم ،از طزفی پسرم خیلییییی شیطونه میترسم بره دولتی از پس خودش برنیاد 

از طرفی غیر انتفاعیای خوب خیلیییییی گرون شدن امسال

واقعا نمیدونم چیکار کنم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

والا من پسرم کلاس اول بود غیر انتفاعی مثل دولتی بود قیمت مناسب بود هرکسی با هر فرهنگ و تربیتی اومده بود افتضاح بود امسال سه برابر شهریه پارسال دادم جای عالی بردم

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من کلا مدرسه دولتی هیچوقت نمیذارماگه وضع مالیت خوبه بذارش غیرانتفاعی

ببین جوری نیست که بتونم راحت پرداخت کنم ولی به نظرم اگه ادم سختی بکشه بچه اش مدرسه خوب بره اشکالی نداره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
منم پسرم شیطونه و دولتی شلوغه بردم غیرانتفاعی امیدوارم پشیمون نشم

کللس اولیه؟من خیلی استرس دارم

ثبت نام کلاس اول تموم شده که

غیر انتفاعیا التماس میکنن کجا تموم شده

سلام ببخشید من مزاحم میشم

من یه تاپیک دیدم شما ارایشگاه دارید 🙏🏻لطفا کمکم کنید من فقط و فقط یه سوال دارم هیچکسم پیدا نمیکنم بپرسم 

من میخوام ارایشگاه بزنم میکاپ ارتیست حرفه ایی و ناخن کار حرفه ایی چجوری باید جذب کنم برای بار اول چی بگم بیام با من کار کنن