2777
2789
عنوان

بچه ها من چهار ماهه ازدواج کردم کی اقدام ب بارداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 77 پست
من خودم عروس عمه ام تیلیادره تو بهترین جای تهران زندگی می کنه نمیخوام اسم بیارم هنوز بعد ۵ سال میگه ...

ولی این آدم ۲۰سال دیگه ک از حال و هوا افتاد میبنیه چ خونه ی اروم و سوت و کوری داره ک کسی هم نیست سراغشو بگیره هواشو داشته باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هرکس روحیاتش متفاوته و شرایطش فرق میکنه. من یک سال بعد از ازدواجم اقدام کردم که یک سال بعد باردار شدم. ولی واقعا فکر میکنم دنیا با بچه ها قشنگتره. تفریحات تغییر میکنه ولی با بچه هم جذابیت خودش رو داره. اینقدر بچه ها تو سفر شوق و ذوق نشون میدن برای چیزهای کوچیک. ولی خب بالاخره سختی هم داره. در کل میگم کاش زودتر بچه ها وارد زندگی ماها بشن

ببین هرکس روحیاتش متفاوته و شرایطش فرق میکنه. من یک سال بعد از ازدواجم اقدام کردم که یک سال بعد بارد ...

شاغلی؟ 

میترسم بچه بیارم و ب غلط کردن بیفتم،، ولی آخه همش باخودم میگم تا کی میتونم بمونم بالاخره ک باید اقدام کنم

دوسداری چندتا بچه داشته باشه؟ 

ای جانم😍😄 خب اگه من مثلا دوسال دیگه هم بمونم شوهرم میسه ۳۲ سال،، اشکال نداره؟ وقت برا سه تا بچه دا ...

من یه بچه تو ۳۰ سالگی شوهرم آوردم یه بچه تو ۳۵ سالگی 

الآنم ۴۰ سالشه و می‌تونه هنوز بچه دار بشه ولی من از سه تا بچه بیزارم حتی دو تاشم به نظرم زیاده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
شاغلی؟ میترسم بچه بیارم و ب غلط کردن بیفتم،، ولی آخه همش باخودم میگم تا کی میتونم بمونم بالاخره ک با ...

منم شاغل بودم اگه بیمه درست و حسابی داری و شغلت تضمین شده است الان بچه بیار وگرنه صبر کن جا پات سفت بشه بعد 

چون معمولا بعد بارداری شرکت ها میگن نیاین مگه اینکه دولتی باشه شغلت

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من یه بچه تو ۳۰ سالگی شوهرم آوردم یه بچه تو ۳۵ سالگی الآنم ۴۰ سالشه و می‌تونه هنوز بچه دار بشه ولی م ...

من الان۲۱ سالم میشه اخر سال،،، بنظرت برا ۳ تا بچه داشتن چطور برنامه ریزی کنم ک بتونم۳ تاشو بیارم؟

ولی این آدم ۲۰سال دیگه ک از حال و هوا افتاد میبنیه چ خونه ی اروم و سوت و کوری داره ک کسی هم نیست سرا ...

عزیزم بنظرم همه طرز فکر شما رو ندارن یعنی کیفیت زندگی رو بچه بیشتر میبینی در حالی که این طور نیست آبجی های من همه یه پسر دارن ولی بزرگه 39سالشع میشه  میگه کاش اصلن هرگز بچه نمیاوردم تنها همیشه بودیم .زن و شوهر هردو مهندس هستن .آبجی وسطیم ده سال ال دی خورد همه فکر میکردن بچه دار نمیشه و گذاشت کنار اونم یه پسر داره .خلاصه اینکه سبک زندگی ها فرق می‌کنه همه پشیمون نمیشن و‌ تک فرزندی رو انتخاب کردن .خودمم شوهرم ساختمون ساز از روز اول گفتم من بچه زیاد دوس ندارم فقط یدونه اگ خدا قسمت کنه چون آبجی و داداشش چن تا بچه دارن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من الان۲۱ سالم میشه اخر سال،،، بنظرت برا ۳ تا بچه داشتن چطور برنامه ریزی کنم ک بتونم۳ تاشو بیارم؟

حالا چرا سه تا مگه بیکاری 

نهایت اگه واقعا سه تا میخای مرگ یه بار شیون یه بار برو ای وی اف سه قلو بیار چون سخته بچه بزرگ کردن 

ولی این آدم ۲۰سال دیگه ک از حال و هوا افتاد میبنیه چ خونه ی اروم و سوت و کوری داره ک کسی هم نیست سرا ...

چرا تو خونه سوت و کور بمونی و حرص عروس و داماد رو بخوری 

همکارای من همه تابستونا در حال سفر هستند الان چندتاشون روسیه و سئول هستن و کیف و حال 

بعد من در حال بچه داری 

حالا چرا سه تا مگه بیکاری نهایت اگه واقعا سه تا میخای مرگ یه بار شیون یه بار برو ای وی اف سه قلو بیا ...

چرا دوسدارین بچه داری و خیلی بد جلوه بدین 😭😂 خب اینطور من از اوردن یکیشم پشیمون میشم 

خب میدونی مثلا من عموی همسرمو میبینم سنشون رفته بالا و ی پسر فقط داشتن ک بنده خدا بیمار شد و فوت شد و الان حتی دوسنداری بری خونشون ازبس سوت و کور و بی سروصداس🥲 شایدم من اشتباه فکر میکنم واقعا نمیدونم

چرا دوسدارین بچه داری و خیلی بد جلوه بدین 😭😂 خب اینطور من از اوردن یکیشم پشیمون میشم خب میدونی مثل ...

چون من دو تا دارم و بچه بزرگ کردم و طعمش رو چسیدم 

شما از دور فکر می‌کنی گل و بلبله که نیست

2810