2777
2789

اون وقت یکی دیگه تو بارداریش چند بار میره سفر خارج از کشور 🥲 (فامیلامونو میگم) تنها سرکلاژی و استراحت مطلق فامیل منه بدبختم😭😭😭

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخور زایمان کنی تا ۴ سالگیش و چه بسا بیشتر دیگه رنگ تختخواب نمیبینی الان اومدم دراز بکشم از ۸ صبح سرپا بودم پاهام داره مور مور میکنه بیحس شدم از شدت خستگی

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

منم سه ماهمه ، یک ماهه استزاحتم ، بیرونم برم با عذاب وجدان 

خونمم ک کثیف 

واقعا سخته 

از بسم رفتم تو گوشی چشام داره میترکه..

ولی میدونی بازم خداروشکر خیلیا حسرت همینو دارن 

انشالله بچه که سالم به دنیا بیاد همه اینا یادت میره

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی هم آرزو داره فقط باردار بشه ولی استراحت مطلق باشه...میبینی دنیا پراز آدمای مختلفه...عزیزم ان شاءالله نینیتون صحیح و سالم بغل بگیرین..تو این دنیا هرکی یه جور سختی رو میکشه

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

عزیزم خدا را شکر کن به خاطر یه چیز خوب استراحت داری.

منم با یه فامیلهای نزدیکمون باردار بودم، خیلی حالم بود تمام ۹ ماه را ولی اون اصلا، نمیشه این حرفو زد شما خودت را با خودت مقایسه کن نه دیگران

2810