2777
2789
عنوان

یکی مثل من سرکلاژ میشه و تمام روزم رو تختم سپری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 47 پست
استراحت مطلق ینی چی ینی تو خونه نمیتونی راه بری یا بری مثلا ی سر بیرون پارکی جایی یا کارای سبک کنی؟

من همش یه طرفه دراز کش بودم صب ک شوهرم میرفت سرکار چشم ب در خشک میشد ک کی برگرده

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سرکلاژ نشدم ولی پساری گذاشتم و استراحت مطلق چقدر به خاطر اینکه نمیتونم کارامو انجام بدم، خجالت کش ...

بزرگ میشه بعد راحت میخوابی عزیزم😁

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل برخدا عزیزم منم بارداری اولم توسه ماهگی ازدستش دادم داغون شدم میفهممت.

ارهههه من الان ک‌جارو میکشم بیرون میرم مخصوصا هفته های اول زار میزدم ک‌من میخام هنوز دراز کش باشم من‌چرا بیرون میرم 

البته ی پسر دارم ولی خوب اونم میخاسم 

فقط تو تاپیک های بارداری میگم خداروشکر ک تو شکمتونه فقط همین 

من همش یه طرفه دراز کش بودم صب ک شوهرم میرفت سرکار چشم ب در خشک میشد ک کی برگرده

الهی😢 من الان مامانم پیشمه ولی هفته دیگه میره ، خدا بزرگه به خاطر بچه هامون تحمل میکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی😢 من الان مامانم پیشمه ولی هفته دیگه میره ، خدا بزرگه به خاطر بچه هامون تحمل میکنیم

من مادرم فوت کرده کل بارداریمو تنهایی سرکردم 

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
ارهههه من الان ک‌جارو میکشم بیرون میرم مخصوصا هفته های اول زار میزدم ک‌من میخام هنوز دراز کش باشم من ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده میدونم سخته🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خدا بهت آرامش بده میدونم سخته🥺

اراهه خیلی بیشتر از اونی ک فکر کنی سخت 

پس خوابیدن رو تخت حموم دیر ب دیر رفتن بیرون نرفتن جور دیگه ببین و ازش لذت ببر ک قلبش هنوز تو وجودت میزنه 

اراهه خیلی بیشتر از اونی ک فکر کنی سخت پس خوابیدن رو تخت حموم دیر ب دیر رفتن بیرون نرفتن جور دیگه بب ...

آره ممنونم ازت گلم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810