2777
2789
عنوان

نظر درباره این شعر رپ

63 بازدید | 13 پست

هنوز کامل نیست شعر رپ]

تا اینجا شعرم اینجوری شد دلم پره از شهر شدم به جونی که زندگیشو سر می‌کنه روبه تخت بدون حرف دیگه ندارن الکی حوصله بحث سروشو می‌کنه روبه سقف قلمشو میگیره بدست می‌کشه دور خودشو اروز هاش خط خط صد خط فقر خط جونی که داده رد به زمین زمان میده  فودش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخرش ک نوشتی به زمین و زمان میده فش خوب نیس بقیش خوبن

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

باحاله بنظرم

ولی فلوش خیلی مهمه 

که از رو متن نمیشه تشخیصش داد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
اره باید تعغیر بدم

موفق باشی 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
مرسی امشب کامل میکنم چند روز پیش تو یکساعت نوشتم بعد ول کردم الانبقیشو بنویسم

اخرشو ولی پاک کن 

میتونی بجاش بگی خط زمین و زمان 

اره بنظرت قلمم خوبه تو نوشتن

اره اره خوبه 

فقط مثل بعضی رپرا که بیت کم میارن تهش میکشن به فحش و فحش کاری نباشه 

اره اره خوبه فقط مثل بعضی رپرا که بیت کم میارن تهش میکشن به فحش و فحش کاری نباشه

نه اینجوری نیست من چیزی مینویسم که از زمدیگمه واقعا اونا رو دارم بار اتفاق افتاده