2777
2789
فرح از اون دوتا زشت تره. اما باسیاست، یه زن مستقل و قوی بود. اخلاقشم میگن خیلی خوب بوده حتی تو مستند ...

اره دیگههه بخاطر همین میگن باس سیاست داشته باشی

والا خوشکلایی که دستشون تو پوست گردو بوده زیادن  از جمله فوزیه و ثریااا

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
مطمئنا ی بختیاری خشکلتر بود😎

ثریا دورگه‌ست؛ به مادر المانی‌ش شباهت داره. اتفاقا بختیاریا چهره‌شون خشنه

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا خوشگلیش بخاطر دو رگه بودنشه وگرنه مادرش اصلا به خوشگلی خودش نبود و کاملا معمولی بود.

حداقلی عکس میزاشتی ازشون ! بعضیا ی جور میگن شاه عاشق ثریا بود انگار باهاشون زندگی کردن

بابا شاه فوزیه رو دوست نداشت، با اینکه خیلی خوشگل بود اما با هم خوب نبوده. اخلاقشون به هم نمیخورد. اینو باباش چون رابطه خوبی با شاه مصر داشت میخواست رابطشون قوی تر بشه رفت دخترشو برا این گرفت. وگرنه خودش نپسندیده بوده. حتی بهش کلیم خیانت کرده میرفته با زنای دیگه.

ثریا و فرح رو خودش پسندیده بود، به خصوص ثریا رو و دوسش داشت، آخرسر چون ولیعهد میخواستن مجبور شدن طلاق بگیرن، خواهر شوهرای خوبیم نداشته.‌

فرح رو شاه پسندید و هم خواهراش بهش معرفی کرده بودن . خودشم دختر باسیاستی بود، با اینکه چهره ی متوسطی داشت و خونوادشم خیییییلی سرشناس نبودن شد ملکه

جانم؟ اتفاقا بختیاریا ب چشم و ابروی زیباشون معروف هستن .و بیشترشون بور و خشکل و سفیدن .اینو از کجا اوردی شما 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

ولی چهرش میکس شده. رنگ چشماش و بعضی چیزای دیگه به مادرش رفته. در کل میکس بچه های ایرانی و سفیدپوستای غرب اروپا اکثرا شبیه به مردم جنوب شرقی اروپا میشن مثل رومانی، صربستان، بورای ترکیه، بلغار

فرح از اون دوتا زشت تره. اما باسیاست، یه زن مستقل و قوی بود. اخلاقشم میگن خیلی خوب بوده حتی تو مستند ...

فرح چهره ارام و مهربون و دوست داشتنی داشته.چهره کاریزماتیک زیبایی خاصی نداشت اما از اون دو تا جذاب تر بود

جانم؟ اتفاقا بختیاریا ب چشم و ابروی زیباشون معروف هستن .و بیشترشون بور و خشکل و سفیدن .اینو از کجا ا ...

از شواهد تاریخی و مشاهده شخصی‌م از بختیاری‌های ساکن در استان خوزستان

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست