2777
2789
عنوان

سوال مهم

149 بازدید | 25 پست

کدوم انتخاب می‌کنید برای زندگی ؟ 

اول) کسی که دوستش دارین ولی ملاک های ازدواجتون نداره از لحاظ مالی متوسط رو به بالا خونه و ماشین داره ولی اخلاق متوسط خودش رئیس همه چی هست جرات اینکه بهش بگی بالای چشمت آبرو نداری 

دوم) کسی که دوستش ندارین و ملاک های ازدواجتون داره و از لحاظ مالی متوسط رو به پایین خونه و ماشین نداره و اخلاق عالی 

اول

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شخصه هيچ وقت برام پول و خونه و ماشين مهم نبوده فقط اخلاق…مهم ترين چيزه.. اخلاق خوب باشه كنارس غم ...

آره اخلاق دومی عالی و حاضره بخاطر همه کار کنه تازه دومی ایمانش قوی گلی اولی ایمان ضعیف

چرا

چون دوسش دارم

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋