2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دارو ۴ تا تخمک داشتم اما نشد باز دگ دکتر گفت عکس رنگی

دقیقا منم تخمکام عالی بود ولی نشد

ببین پیج فلورا تاجیک و تو اینستا ببین ..با اصلاح سبک میتونی تنبلی خودتو درمان کنی..هایلایتا و لایواشو ببین حتما

دقیقا منم تخمکام عالی بود ولی نشدببین پیج فلورا تاجیک و تو اینستا ببین ..با اصلاح سبک میتونی تنبلی خ ...

یبار انجام دادم فایده نداشت دگ اعصابم نمیکشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سابقه بالای ۱ سال نازایی بدون علت باید داشته باشی شنیدم خیلی درد داره و حتما باید ۳ روز بعد از پریود ...

عکس رنگی ک کلا یادمه تو پریود بود یا بلافاصله بعد پاکی..من رابطه از قبل یادم نیس..من عکس رنگی داشتم،بار اول مردم و زنده شدم..بسته شدن لوله ها رو داشتم..بار دوم بدون درد و راحت بود..دوماه بعد بچه دار شدم

سابقه بالای ۱ سال نازایی بدون علت باید داشته باشی شنیدم خیلی درد داره و حتما باید ۳ روز بعد از پریود ...

والا من عکس رنگی دادم،اصلا نگفتن نباید رابطه داشته باشی!!! 

دردش هم قبلش بمن گفتن مسکن بخورم شیاف هم بگذارم برم 

خیلی نامحسوس درد داشت در حد پریودی شایدم کمتر!!

همین!

تعجب کردم میگید نباید رابطه داشته باشید!!

خود اون مرکزی که میخواهید برید این حرف رو زد بهتون یااز تو اینترنت میگید؟؟

والا من عکس رنگی دادم،اصلا نگفتن نباید رابطه داشته باشی!!! دردش هم قبلش بمن گفتن مسکن بخورم شیاف هم ...

نه از رو برگه ای ک بهم دادن 

بالای صفحه فقط نوشته نزدیکی نداشته باشین نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقاً همینطور بودم!!👌👌👌👌

خدارو شکر چندشبه خواب نداشتم میترسیدم نتونم دردشو تحمل کنم و انجام ندن برام یا رحمم سوراخ بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40